“Indiferent ce fac, nu pot trece peste aventura soțului meu”

“Aventura soțului meu mi-a distrus viața, încrederea, căsnicia…” Iată mărturisirea unei femei care i-a făcut pe terapeuți să admită că înșelatul este trauma din cuplu cel mai greu de depășit.

NU POT să nu mă gândesc la aventura soțului meu –  și este o tortură.

“Imaginile cu ei sărutându-se în mașina lui și făcând sex pasional îmi trec în mod constant prin minte.

După ce m-am uitat în telefonul lui, i-am citit toate mesajele care detaliază lucrurile erotice pe care le-au făcut împreună. Acum, fie că sunt cu copiii în drum spre școală, la serviciu sau chiar fac sex cu el, gândurile despre ei doi îmi invadează constant mintea. Sunt epuizată și mă străduiesc să înțeleg cum a putut face asta familiei noastre. Eu am 38 de ani, iar el 42. Avem doi copii, de trei și cinci ani, și suntem căsătoriți de 11 ani.

Până acum trei ani nu am avut niciun motiv să mă îndoiesc de el, relația noastră fusese perfectă. Apoi, într-o zi, l-am surprins trimițând mesaje online unor femei. Nu s-a întâmplat nimic fizic și am putut trece peste asta. Mi-a promis că nu o va mai face niciodată și a justificat că a fost doar o lipsă de judecată.

Cu toate acestea, în urmă cu patru luni, am avut sentimentul că ceva nu era în regulă când și-a schimbat parola telefonului și a început să rămână până târziu la birou.

În cele din urmă, totul a ieșit la lumină când am văzut un mesaj text care a apărut pe telefonul lui de la o femeie pe care nu o cunoșteam. De peste două luni se culca cu o colegă de la serviciu.

Mi-am simțit inima zdrobită și simțeam că întreaga mea lume s-a prăbușit.

A fost foarte afectat că l-am prins… și i-am mai dat o șansă, dar, de atunci, nu am reușit să trec peste durerea pe care mi-a provocat-o. Nu pot să înțeleg de ce ar pune în joc viața pe care am construit-o împreună. Și, în ciuda tuturor eforturilor lui de a mă revanșa, totul se simte încă viciat.”

CE SPUNE TERAPEUTUL

Trădarea poate eroda o relație iar reconstruirea încrederii poate dura mai mult timp. Fii sinceră cu soțul tău și explică-i cum te simți. Spune-i cât de mult te-a rănit aventura lui. Cu sprijinul potrivit, este posibil să treci peste această aventură, dar este ceva ce va trebui să faceți împreună. Va fi nevoie de multă muncă și angajament din partea amândurora pentru a înțelege cu adevărat ce a mers prost, dar durerea cauzată de această aventură va fi o motivație pentru a reveni pe drumul cel bun.

Flăcările le-au mistuit locuința, iar ei au rămas fără nimic: „În ziua în care a ars casa, a făcut infarct'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate