Flăcările le-au mistuit locuința, iar ei au rămas fără nimic: „În ziua în care a ars casa, a făcut infarct”

O femeie trecută prin viață s-a trezit, neputincioasă în fața flăcărilor care i-au cuprins casa. Nu a reușit să salveze nimic, iar gândurile ei erau doar la cei trei băieți care au rămas fără un acoperiș deasupra capului.

„Am avut o viață foarte grea. Mi-a murit soțul, mi-am pierdut și părinții. Nu murise bine mama, acum când îi făceam pomană de jumătate de an, mi-a ars casa. Pe noi a rămas ce am avut, atât, n-am salvat nimic. M-am gândit că oamenii n-au cum să mă ajute, că n-am unde să mai stau cu copiii', a povestit femeia la „Visuri la cheie'.

Pentru cei mici lovitura a venit si mai tare în momentul în care mama lor a fost nevoită să ajungă la spital: „În ziua în care a ars casa, a făcut infarct, s-a dus la spital. M-am rugat la Dumnezeu să nu se întâmple nimic cu ea'. Din fericire, mama s-a reîntors acasă, iar comunitatea, la îndemnul unui bărbat care a trecut printr-o situație similară, s-a unit pentru a le construi o nouă casă.

„La câteva ore de la incendiu, am rămas foarte impresionat când l-am văzut pe Gabi, căuta, săpa în molozoul din fundația casei. Când l-am întrebat ce face acolo, mi-a spus că își căuta jucăria – avea o mașinuță care a ars. I-am spus să aibă încredere că oamenii buni îi vor face o casă nouă și o să-i aducă și jucării. Am trecut prin aceeași problemă, mi-a luat casa foc și am rămas, împreună cu soția și copilașul, fără nimic. Și când am auzit de acest eveniment am zis că trebuie să fac ceva. Când am făcut apelul pe social media, au început să sune telefoanele continuu', a povestit Bogdan Teoderescu, cel care a spus povestea familiei și echipei Visuri la cheie.

„E foarte greu să-ți imaginezi cum ei trăiesc într-o singură încăpere fără toaletă, fără un grup sanitar, fără curent, fără o bucătărie – efectiv e o cutie în care nu au nicio facilitate – e o canapea pe care trebuie să o împartă', a spus Mara Ciubotaru în momentul în care a văzut unde a fost nevoită familia să locuiască după încendiu.

casa-dupa-renovareSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Echipa Visuri la cheie ne-a auzit strigătul. A venit să termine ceea ce am început noi! Gabi, Marius, am reușit!' – a fost reacția celor care au ajutat familia pe care am cunoscut-o aseară, la Visuri la cheie, la ridicarea unei noi case, după ce mama și cei trei copii au trecut prin clipe grele. Flăcările le-au cuprins întreaga locuință și nu au lăsat nimic în urmă, însă oamenii s-au mobilizat și le-au ridicat o nouă casă pe care echipa Visuri la cheie a reușit să o renoveze în timp record.

„Este extrem de trist să vezi cum locul unde tu dormi, unde te jucai cu frații tăi, unde aveai siguranța și liniștea zilei de mâine a fost mistuit în câteva minute. Este normal ca acești copii să fie traumatizați și închiși. E ca un roman care începe în forță, și cu dramă, iar în toată drama asta, finalul este unul fericit. Cred că dacă ar fi să-i dau o denumire, aș spune simplu: Pheonix', a spus Alex Gavrilescu despre povestea familiei pe care am cunoscut-o aseară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate