INCREDIBIL: Ca să-și păstreze virginitatea, turcoaicele aleg un mod traumatizant de a face amor

Sexul anal este noul sex normal pentru turcoaicele încă virgine. Din dorința și obligația de a-și păstra pentru cât mai multă vreme virginitatea, tinerele din Turcia preferă să facă sex anal.

Deși traumatizant pentru multe dintre ele, fetele îl preferă în locul traumelor fizice sau chiar al pericolului de a fi omorâte de către membri comunității în care locuiesc.

INCREDIBIL: Ca să-și păstreze virginitatea, turcoaicele aleg un mod traumatizant de a face amor

Conform tradiției și culturii turcești, fetele necăsătorite care nu mai sunt virgine sunt asemuite cu prostituate și tratate în consecință. În afară de violență și mutilare, în unele comunități musulmane femeile de moravuri ușoare sunt ucise.

În perfectă contrapardidă, bărbaților necăsătoriți le este permis să facă sex oricând, cu oricine și de la orice vârstă. Interzis pentru ei este adulterul, masturbarea, pornografia sau relaţiile extraconjugale.

De asemenea, nu sunt permise homosexualitatea, ephebofilia, pedofilia, parafiliile sau relaţiile incestuoase. Permis este, însă sexul oral, considerat a fi de fapt… un sărut.

Din punct de vedere sexual, femeie este obligată să se supună dorințelor, fanteziilor bărbatului. Mai mult decât atât este specificat clar în Coran că soția este „o pajişte a bărbatului, pe care poţi călca aşa cum doreşti”.

Ca și lege în cultura islamică, se știe clar că femeia necăsătorită nu are voie să vorbească cu un bărbat. Există comunități în care femeile nu au nici măcar telefon mobil pentru a evita orice posibilă tentație. După căsătorie, femele din Turcia pot sta de vorbă cu bărbații doar în prezența partenerului său.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro