„Incepem coborarea” de James Meek – un nou roman al multipremiatului reporter de razboi

„Incepem coborarea” de James Meek – un nou roman al multipremiatului reporter de razboi

Incepem coborarea, James Meek
Invitati: jurnalista Carmen Gavrila, corespondent de razboi Radio Romania, scriitorii Radu Paraschivescu, Cristian Teodorescu si Denisa Comanescu, director editorial Humanitas Fiction.

„Un roman puternic, cat se poate de veridic, despre iubire, prietenie si incercarea de a ramane onest intr-o lume care si-a pierdut increderea in certitudini." – New Statesman

James Meek, una dintre vocile cele mai originale si valoroase ale romanului contemporan britanic, jurnalist multipremiat, cunoscut pentru relatarile sale din punctele cele mai fierbinti ale globului, pune in ecuatie in acest roman contradictiile si implicatiile vietii de scriitor si de reporter de razboi.

Personajul principal, Adam Kellas, un alter ego al autorului, este corespondent in Afganistan la sfarsitul lui 2001. Povestea de iubire dintre el si Astrid Walsh, corespondent american, poarta pecetea circumstantelor extreme in care a luat nastere: este scurta, intensa si se sfarseste inexplicabil.

Impresionantele scene din Afganistan puse in oglinda cu petrecerile din restaurantele selecte din Londra ofera o perspectiva complexa asupra lumii contemporane aflate in criza.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri