Căsnicia prințului Harry cu Meghan Markle nu va dura mai mult de cinci ani – Una dintre mătușile Prințului Harry spune motivele pentru care se va produce ruptura

Căsnicia prințului Harry cu Meghan Markle nu va dura mai mult de cinci ani – Una dintre mătușile Prințului Harry spune motivele pentru care se va produce ruptura

Meghan Markle si printul Harry - Mariajul lor nu va dura mai mult de cinci ani

În ultimele luni, povestea de dragoste dintre Meghan Markle și Prințul Harry ține prima pagină a ziarelor. Căsnicia prințului Harry cu Meghan Markle nu va dura mai mult de cinci ani. Una dintre mătușile Prințului Harry spune motivele pentru care se va produce ruptura.

Însă odată cu nunta anului, care a avut loc pe 19 mai 2018, Prințul Harry și Meghan Markle au făcut un obicei de a încălca regulile de etichetă specifice familiei regale britanice. Se zvonește că relația lor va dura cinci ani.

Până și planul de naștere al lui Meghan Markle încalcă tradiția regală.

După ce s-a zvonit că Ducesa de Sussex va naște natural, acasă, acum Meghan Markle vrea să nască la Los Angeles, potrivit revistei „OK! SUA'.

“Obligaţiile regale sunt importante pentru Harry, dar îi place ideea de a fugi în însorita Californie. Mama lui Meghan Markle ar fi urmat cursuri pentru a-şi ajuta fiica să înceapă o nouă etapă în viaţa sa. Până una alta, ducesa de Sussex a primit un nou angajat chipeş care o însoţeşte peste tot. Meghan Markle vrea să nască la Los Angeles”, susţine revista “OK! SUA”.

Mai mult decât atât, gurile rele susțin că Meghan Markle este o ducesă greu de suportat. Acest lucru este alimentat de demisiile în lanț ale angajaților familiei regale britanice.

Căsnicia prințului Harry cu Meghan Markle nu va dura mai mult de cinci ani

Motiv pentru care, potrivit tabloid-ului The Sun, angajații familiei regale spun că relația proaspătului cuplu nu va dura mai mult de cinci ani.
Aceștia nu o suportă deloc pe Ducesa de Sussex și o bârfesc pe la colțuri.

Una dintre mătușile Prințului Harry spune motivele pentru care se va produce ruptura

“Atunci când oamenii se alătură gospodăriei regale, ei se așteaptă să fie servitorii reginei și ai țării, nu neapărat ai unei actrițe americane care a jucat într-o dramă legală la televizor.
Există o mare bunăvoință față de Harry, dar Meghan este o cantitate necunoscută”, susține o sursă, citată de publicația The Sun.

“Mariajul lor nu va dura mai mult de cinci ani. Familia regală o va distruge pe Meghan”, a declarat una dintre mătușile lui Harry, din partea regretatei Lady Di.

 

Iulia Sandu

Foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete