În ziua nunții, o tânără a primit un cadou neașteptat din partea mamei sale, răpusă de cancer

Emma s-a logodit în anul 2016. În octombrie 2017, mama ei, care suferea de cancer în fază terminală, a decedat. Motiv pentru care tânăra de 38 de ani a decis să mai amâne nunta, planificată, inițial, înainte de decesul mamei.

Fără să bănuiască faptul că mama ei nu va mai apuca s-o vadă mireasă, tânăra și-a comandat pantofii de nuntă. Înainte de a părăsi această lume, mama, în complicitate cu viitorul soț al fiicei ei, l-a contactat pe cel care vindea pantofii, rugându-l să inscripționeze pe talpa pantofilor un mesaj special.  

În ziua nunții, o tânără a primit un cadou neașteptat din partea mamei sale, răpusă de cancer. A fost de-a dreptul șocată

Conform www.bbc.com, Emma și logodnicul ei și-au unit destinele în fața Domnului abia anul acesta. În ziua nunții, a primit pantofii comandați cu doi ani în urmă. Femeia mărturisește că i-a fost extraordinar de greu să-și organizeze nunta fără să o aibă și pe mama ei alături: “Mi-a fost atât de greu să-mi planific nunta fără să o am lângă mine. am plâns mult“, a mărturisit Emma.

Tânăra a povestit că a avut un șoc atunci când a realizat că mesajul de pe talpa pantofilor este de la mama ei: “Am scos un pantof sin cutie și am văzut o parte a mesajului. Nu mi-am dat seama de la cine ar putea fi“. Când și-a dat seama că este un cadou de la mama ei răpusă de cancer, Emma a izbucnit în lacrimi: “Am început să plâng. Inima mea era bucățele. Nu puteam să respir, nu puteam să vorbesc“, spune tânăra.

Iată ce scria în mesajul lăsat de mama ei: “Am vrut să ai de la mine un cadou în ziua nunții. Pantofii sunt darul meu pentru tine', scria pe talpa unuia dintre pantofi. Pe talpa celuilalt, erau scrise următoarele cuvinte: 'Sper să ai o zi magică. Multă, multă iubire și multe îmbrățișări! Pupici, mama!'.

Citeste si

Un băiețel autist va avea parte de o surpriză de proporții de ziua lui de naștere

Pericolul pe care-l ascunde consumul de popcorn: un copil de 2 ani a ajuns de urgență la spital

S-a operat ca să semene cu Meghan Markle – A cheltuit peste 20.000 de euro pe operații estetice

Sursa foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate