În ziua nunții, o tânără a primit un cadou neașteptat din partea mamei sale, răpusă de cancer

În ziua nunții, o tânără a primit un cadou neașteptat din partea mamei sale, răpusă de cancer

Emma s-a logodit în anul 2016. În octombrie 2017, mama ei, care suferea de cancer în fază terminală, a decedat. Motiv pentru care tânăra de 38 de ani a decis să mai amâne nunta, planificată, inițial, înainte de decesul mamei.

Fără să bănuiască faptul că mama ei nu va mai apuca s-o vadă mireasă, tânăra și-a comandat pantofii de nuntă. Înainte de a părăsi această lume, mama, în complicitate cu viitorul soț al fiicei ei, l-a contactat pe cel care vindea pantofii, rugându-l să inscripționeze pe talpa pantofilor un mesaj special.  

În ziua nunții, o tânără a primit un cadou neașteptat din partea mamei sale, răpusă de cancer. A fost de-a dreptul șocată

Conform www.bbc.com, Emma și logodnicul ei și-au unit destinele în fața Domnului abia anul acesta. În ziua nunții, a primit pantofii comandați cu doi ani în urmă. Femeia mărturisește că i-a fost extraordinar de greu să-și organizeze nunta fără să o aibă și pe mama ei alături: “Mi-a fost atât de greu să-mi planific nunta fără să o am lângă mine. am plâns mult“, a mărturisit Emma.

Tânăra a povestit că a avut un șoc atunci când a realizat că mesajul de pe talpa pantofilor este de la mama ei: “Am scos un pantof sin cutie și am văzut o parte a mesajului. Nu mi-am dat seama de la cine ar putea fi“. Când și-a dat seama că este un cadou de la mama ei răpusă de cancer, Emma a izbucnit în lacrimi: “Am început să plâng. Inima mea era bucățele. Nu puteam să respir, nu puteam să vorbesc“, spune tânăra.

Iată ce scria în mesajul lăsat de mama ei: “Am vrut să ai de la mine un cadou în ziua nunții. Pantofii sunt darul meu pentru tine', scria pe talpa unuia dintre pantofi. Pe talpa celuilalt, erau scrise următoarele cuvinte: 'Sper să ai o zi magică. Multă, multă iubire și multe îmbrățișări! Pupici, mama!'.

Citeste si

Un băiețel autist va avea parte de o surpriză de proporții de ziua lui de naștere

Pericolul pe care-l ascunde consumul de popcorn: un copil de 2 ani a ajuns de urgență la spital

S-a operat ca să semene cu Meghan Markle – A cheltuit peste 20.000 de euro pe operații estetice

Sursa foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Povesti adevarate