Kristen Bell spune că doar două cuvinte îi mențin căsnicia în viață

Kristen Bell și Dax Shepard sunt căsătoriți de aproape un deceniu, iar pentru ei a fost o călătorie plină de peripeții. Cuplul a recunoscut în mai multe rânduri că diferențele dintre ei le îngreunează mariajul. Dar dragostea lor unul pentru celălalt este atât de puternică, încât refuză să înceteze să mai lucreze la fericirea lor.

Dax Shepard și Kristen Bell sunt căsătoriți din 2013, dar data exactă nu se cunoaște, pentru că nici ei înșiși nu o știu cu adevărat.

„Familia și prietenii ne-au reamintit că, la un moment dat, săptămâna trecută, a fost aniversarea a 5 ani de la nuntă. În realitate, niciunul dintre noi nu-și amintește în ce zi. Asta pentru că, de atunci, am trăit celebrarea căsătoriei noastre în fiecare clipă. Am descoperit că atunci când trăiești cu recunoștință fiecare moment, datele devin irelevante. Nu îmi voi aminti niciodată data aniversării noastre @daxshepard și știu că nici tu nu o vei face. Și ăsta este încă un lucru pe care îl iubesc la noi”, a scris Kristen Bell pe Instagram în 2019, potrivit Bright Side.

Cuplul a fost întotdeauna deschis în privința problemelor lor conjugale. Cel mai mare obstacol al lor este reprezentat de personalitățile lor puternice, așa că au avut întotdeauna nevoie de ajutor din afară pentru a-și gestiona diferențele. Odată, Shepard a rezumat în glumă cum este pentru ei: “Căsnicia este un dezastru, dar când lucrăm împreună, este foarte armonios.”

Bell, la rândul său, a continuat să explice situația lor mai în profunzime: “Ne-am întâlnit, ne-am îndrăgostit, amândoi suntem oameni foarte încăpățânați, iar anul 1 și 2 au fost turbulenți și ne-am gândit că avem nevoie de opinii din afară. Avem nevoie de o cutie de scule mai mare – toată lumea se naște cu o cutie de scule mică – așa că am mers la terapie, ne-am dat seama cum să nu fim de acord, dar să ne iubim în continuare”.

Vedeta din Frozen a postat odată pe Instagram un bilet pe care l-a scris unui cuplu care urma să se căsătorească în curând, la cererea unui fan, mai scrie sursa citată anterior. În acesta, ea a dezvăluit cel mai mare secret al ei, de care depinde o căsnicie fericită:

Rămâi vulnerabil. Vulnerabilitatea generează întotdeauna conexiune și intimitate. Peste 10 ani, când dopamina va fi dispărut, nu uitați: viața este o călătorie nebună. Este un privilegiu să treci prin ea alături de un partener. Luați distanța necesară. Vă va face căsnicia mai bună. Să iubești pe cineva în ciuda defectelor, eșecurilor sau defectelor de caracter este cel mai puternic lucru de iubire pe care îl poți face.”

În 2020, Bell și Shepard au început să își școlarizeze copiii acasă. În calitate de profesor principal pentru ei, Bell a planificat totul la fix: “Încerc să terminăm toate temele școlare dacă putem. Într-adevăr, prioritățile sunt: un lucru pentru creierul tău, un lucru pentru corpul tău. Acesta este un program mult mai bun decât orice prostie cu coduri de culori pe care am încercat să le insuflu.”

Spre surprinderea ei, Shepard a luat inițiativa și a ajutat-o în mod activ cu sarcinile legate de educația acasă. Ea a împărtășit apoi că, văzându-l că se străduiește atât de mult, a făcut-o “să se îndrăgostească mult mai mult de el”. Ei chiar reușesc să găsească momente frumoase în cele mai mici lucruri din căsnicia lor.

Bell și Shepard au împreună două fiice, născute în 2013 și 2014. Pentru a se menține sănătoși la cap, au dezvoltat o tehnică pe care o numesc “tag team”. Aceasta înseamnă că amândoi își supraveghează copiii separat, dar când încep să se simtă copleșiți de copilul desemnat, îi schimbă. Bell explică faptul că acest lucru îi ajută să fie “atenți și nu reactivi” în preajma fiicelor lor.

Foto: Instagram

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete