IMPRESIONANT: Soprana Alexandra Tărniceru le cântă spaniolilor în fiecare seară, din balcon

În plină epidemie de coronavirus, soprana Alexandra Tărniceru iese în fiecare seară, pe balcon, și le cântă vecinilor ei. În fiecare seară, la ora 20, în orașul Palencia răsună vocea româncei noastre. „Face să răsară soarele în aceste vremuri sumbre' și că 'vocea ei angelică mângâie străzile pustii din Palencia', acestea sunt reacțiile venite din partea celor care o ascultă.

Artista găsește, astfel, să marcheze momentul în care toată lumea iese pe balcon să-i aplaude pe eroii din linia 1: medici, organe de poliție. La rândul ei, după fiecare interpretare, soprana Alexandra Tărniceru se bucură de aplauzele vecinilor săi.

https://www.facebook.com/plencialamejor.palencia/videos/1033114540423187/?t=0

Damian Drăghici a cântat „Ciocârlia' pe balconul casei sale

Tot din balconul casei sale, de data aceasta din București, un alt artist renumit oferă spectacole pentru vecini. Damian Drăghici și-a luat naiul și a cântat pentru prima dată în balcon, duminică seară, celebra piesă „Ciocârlia'. Două zile mai târziu, chiar de ziua lui, artistul a repetat momentul: 'De ziua mea, acesta va fi cadoul meu pentru voi toți. Vă transmit tuturor un singur mesaj: TOTUL VA FI BINE! Doamne Ajută!', a scris Damian Drăghici pe contul său de socializare.

https://www.facebook.com/100002461506278/videos/2869586939799995/UzpfSTMxODMwMTIzNTQxNzA0NTo2MTYzNjY0NjIyNzcxODY/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete