Imagini rare cu gemenii Alinei și ai lui Ilan Laufer. Cum arată acum copiii născuți prematur

Alina și Ilan Laufer au arătat noi imagini cu gemenii lor născuți prematur. Copiii au crescut mult, chiar merg în vacanțe alături de familor lor.

Gemenii Davina și Nathaniel sunt copiii Alinei și ai lui ILan Laufer. Ei s-au născut prematur în urmă cu aproximativ un an de zile, în pandemie. Primele săptămâni de viață le-au petrecut în spital, însă totul a decurs bine, rapid au mers acasă alături de mămica lor.

De când a devenit mamă de gemeni, Alina Laufer are un program încărcat, mai ales că nu are nici o bonă. Trebuie să aibă grijă și de micuți, dar și de Karina, sora lor mai mare. „Avem nevoie de ajutor, dar ne descurcăm singuri. Ce crezi că fac noaptea? Crezi că dorm? Oamenii normali dorm. Eu nu dorm. Somnul este exclus, dar este ceva cu care te înveți. Ora de trezire este 6.30. Davina se trezește la 6.45. În 15 minute am timp să îmi beau cafeaua. Îi pun pe oliță, îi schimb, le pregătesc bagajul pentru grădiniță. La 7.20 începe antrenamentul meu. Slavă Domnului că mă antrenez cu Ilan. La 7.55 am ieșit pe ușă. Eu iau un copil, Karina un copil. La 8.02 am plecat din fața blocului către școală. La 9.10 ajung acasă.

N-avem bone și nici femei în casă. O dată pe săptămână vine cineva. Eu mă machiam și în spital. Îmi trebuie 15 minute în care să mă simt bine cu mine și să mă pun la punct. Pe la 11 încep să fac mâncare. La 14.30 plec să iau copiii de la școală. Ilan este prezent în a doua parte a zilei și la băiță. La ora 19 se culcă gemenii. Dorm singuri, pentru că nu mai rezistam să îi adorm pe rând. Timpul meu cu Ilan este o dată pe săptămână, duminica. Uneori mergem la film, ieșim în doi', a declarat Alina Laufer la Kanal D în urmă cu câteva săptămâni.

Iată că recent, micuții au bifat o vacanță în familie. Alina și Ilan Laufer au călătorit la Sinaia, dar nu singuri, gemenii i-au însoțit. S-au fotografiat toți patru chiar în fața Castelului Peleș. S-a putut observa imediat cât au crescut copiii.

gemeni-alina-si-ilan-laufer-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Fanii lor au reacționat cu sute de like-uri și comentarii, toți le-au urat sănătate și fericire.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete