Alexandru Arșinel și-a anunțat retragerea din teatru. Primele declarații: „Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi?”

Alexandru Arșinel e unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. Ajuns la vârsta de 82 de ani, acesta face primele declarații despre retragerea sa din teatru. De peste 55 de ani este actor, a susținut sute de spectacole, a jucat într-o mulțime de piese de teatru.

„Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct', a susținut marele actor într-un interviu pentru Fanatik.

„Doresc să îmi mai invit doi, trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac', a mai adăugat el.

În același interviu el a declarat că nu și-a rezolvat problemele medicale. „Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația. Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot', a încheiat el.

alexandru-arsinel-retragere-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Problemele de sănătate i-au dat planurile peste cap

Alexandru Arșinel plănuia să mai aibă multe spectacole, să contribuie la diferite proiecte, dar de câteva luni bune se confruntă cu probleme medicale. La sfârșitul anului trecut, când a ajuns iar la spital, el declara: „Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul'.

Din nefericire, aceste probleme i-au cam dat planurile peste cap cunoscutului actor, deoarece își propusese câteva lucruri prin care să aducă un omagiu celei care i-a fost mulți ani alături pe scenă, Stela Popescu. „Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!’, a mai dezvăluit Alexandru Arșinel pentru Playtech.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete