Imagine senzațională a lui Bruce Willis alături de soția sa, Emma Heming

Imagine senzațională a lui Bruce Willis alături de soția sa, Emma Heming

Bruce Willis nu are propria sa pagină de Instagram și actorul din „Greu de ucis' nu s-a afișat prea mult în timpul pandemiei.

Dar, de curând, vedeta de la Hollywood a apărut pe pagina de Instagram a soției sale Emma Heming, într-o superbă fotografie.

Imaginea este însoțită de un mesaj emoționant cu ocazia aniversării celor 66 de ani și o declarație de dragoste pentru Bruce.

„La mulți ani celei mai mari iubiri. Acest tip a intrat în viața mea și încă din prima zi mi-a dat-o peste cap. Este cel mai bun om pe care-l cunosc și le mulțumesc stelelor mele norocoase pentru fiecare zi petrecută cu el', a scris Emma.

Bruce și Emma au petrecut această perioadă a pandemiei de coronavirus la casa lor din Los Angeles, în Brentwood Park, împreună cu fiicele Mabel și Evelyn.

Se pare că profită la maximum de timpul lor împreună, iar Emma împărtășește în mod regulat instantanee dulci din viața lor de acasă alături de copiii lor. Vedeta a postat o poză amuzantă cu fiicele ei purtând măști lucrate manual care le acopereau fețele, motiv pentru care amânau mersul la culcare.

„Ce zici de copiii care ar trebui să meargă la culcare', a fost mesajul imaginii. Însă Emma s-a alăturat distracției și a apărut într-o a doua fotografie purtând propria mască manuală. „Cu ce vor veni în continuare?' a mai scris ea.

Relație fantastică cu fosta soție

Bruce este, de asemenea, tatăl celor trei fiice mari, Rumer, Scout și Tallulah, pe care le are din mariajul cu fosta soție Demi Moore.

Actorul din „Greu de Ucis' și Demi au rămas foarte apropiați după separarea lor, iar actrița este, de asemenea, prietenă bună cu Emma.

Mai mult, la începutul pandemiei, Bruce chiar a fost pus în carantină cu fosta soție și fiicele sale în Idaho timp de câteva săptămâni.

Emma, Mabel și Evelyn urmau să se alăture actorului, dar au ajuns să fie blocate în Los Angeles din cauza restricțiilor de călătorie. Scout a vorbit despre situație în timpul unui podcast.

„Mama mea vitregă avea să vină aici și cu surorile mele mici … Tatăl meu a venit aici devreme și apoi călătoria a luat-o razna, iar mama vitregă a rămas în LA', a spus una dintre fiicele lui Bruce Willis.

Bruce s-a reunit cu Emma și cu cele două tinere ale sale fiice la începutul lunii mai, la timp pentru ziua de naștere a lui Evelyn.

Apariția actorului pe rețelele de socializare urmează la scurt timp după ce a fost fotografiat fără mască.

Bruce a fost rugat să părăsească o farmacie după ce a pășit înăuntru fără a avea mască de protecție, dar ulterior a lansat o declarație prin care a recunoscut greșeala sa.

„Rămâneți în siguranță și să continuăm să ne protejăm'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete