Ilona Brezoianu, dezvăluiri despre calitatea pe care ar trebui să o aibă un potențial iubit: „Asta mă reprezintă pe mine”

Ilona Brezoianu este una dintre vedetele din România care au cucerit publicul datorită talentului său. Aceasta este implicată în câteva proiecte de televiziune, dar este prezentă și pe scena teatrului românesc. Dacă din punct de vedere profesional, lucrurile par să îi meargă strună, se pare că pe plan personal lucrurile nu stau chiar așa bine. Cu toate acestea, actrița nu se plânge și susține că nu ar fi capabilă să se împartă între carieră și o eventuală relație.

Ilona Brezoianu se bucură de proiectele sale profesionale, le face cu drag, deși îi ocupă o mare pare din timp. Dacă nu este la filmări sau în vreo emisiune, actrița este pe scena teatrului. Motiv pentru care, susține ea, nu are timp și de relații amoroase. Mai mult decât atât, nici nu face din asta o prioritate.

„Să zicem că sunt și pretențioasă, dar nici nu m-am focusat pe aspectul ăsta pentru că am creierul împrăștiat în toate direcțiile. Am toate emisiunile, toate filmările, toate proiectele și nu mă pot focusa neapărat pe aspectul ăsta. Cred că ăsta este singurul motiv. Trebuie să fii un pic pregătit, iar eu nu sunt pregătită pentru că sunt cu gândul la tot ce am de făcut.' a mărturisit Ilona Brezoianu pentru Fanatik.

Cu toate acestea, ea a dezvăluit ce anume o atrage la un bărbat. Dacă multe femei pun pe primul loc aspectul fizic, ei bine, Ilona consideră că simțul umorului joacă un rol important pentru a stabili o chimie între ea și un eventual partener.

„Nu am așa o listă pe care ar trebui să o îndeplinească cineva. Cred că cel mai important ar fi să aibă simțul umorului, că asta că reprezintă pe mine și cu asta trăiesc cel mai mult. Restul sunt rezolvabile. Atunci când o să existe persoana aia o să îmi dau seama că ea este și nu mai contează (n.r. aspectul fizic)' a mai spus vedeta pentru sursa de mai sus.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete