Ilinca Vandici, dezvăluiri despre al doilea copil: „E foarte ușor să faci copii”

Ilinca Vandici este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Aceasta se bucură de o carieră fabuloasă, dar și de o familie reușită. Ea este căsătorită cu Andrei Neacșu și au împreună un băiat pe nume Zian.

Ilinca Vandici a mărturisit într-un interviu acordat recent cum s-a schimbat viața sa de când a devenit mamă și dacă și-ar mai dori un copil. Vedeta în vârstă de 36 de ani a declarat că Zian îi ocupă o mare parte din timp și se bucură de fiecare moment petrecut cu el. De asemenea, ea își organizează astfel timpul pentru a fi alături de micuț ori de câte ori are nevoie. Acesta este și motivul pentru care nu s-a mai gândit la un frățior sau o surioară pentru el.

„Am avut o perioadă în care am zis că e în regulă, până mi-am dat seama, de fapt, și am descoperit tot citind, tot ascultând cursuri de parenting, tot ascultând terapeuți, tot întrând eu în terapie și făcând terapie și dându-mi seama câte lucruri am eu de vindecat la mine și de rezolvat cu mine, darămite după aceea cu copilul. Și ăla a fost momentul în care am zis: Ok, e prea mult și n-o să reușesc să ofer așa cum trebuie!.

Și atunci m-am oprit, am zis: Nu îmi mai doresc încă un copil, e bun ăsta, hai să încerc să văd la mine ce e de rezolvat, hai să vindec aici, hai să încerc să fiu eu bine cu mine, ca să pot să-i dau lui după aceea extrem de clară toată informația și toată experiența!. Și da, ăsta este unul dintre motive! Nu-i ușor să ai copii.

E foarte ușor să faci copii, e foarte ușor să-i ai, dar e foarte greu să-i crești, să-i ajuți să se dezvolte, să evolueze așa cum trebuie. Că așa toți creștem, toți ne dezvoltăm, toți evoluăm, dar acum când știu cum ar trebui să se desfășoare lucrurile, sau cum ar fi fost bine să se desfășoare pentru mine, îmi dau seama cât e de greu!', a spus Ilinca Vandici pentru Cancan.

În primăvara anului 2022, Ilinca Vandici a făcut o serie de declarații aspru criticate de fani. Aceasta a spus în cadrul unui podcast că bărbatul trebuie să „rămână șmecher' și să nu facă cumpărături sau să schimbe scutece copiilor. Mai mult decât atât, ea a sugerat că ar putea ierta orice acțiune greșită a soțului, însă ulterior, a mărturisit că a greșit și că nu s-a exprimat clar.

„Era o discuție ipotetică, ce nu aș putea ierta. În secunda doi, gândul meu a fugit către toate experiențele din relațiile trecute. Am greșit. Trebuia să mai punctez asta încă o dată’, a mărturisit Ilinca Vandici la „Teo Show’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete