Paula, văduva lui Leo Iorga, are un iubit la 3 ani de la moartea artistului. Cine e bărbatul din viața ei

Paula, în vârstă de 55 de ani, și-a refăcut viața la 3 ani de la moartea soțului ei, Leo Iorga. Cine este bărbatul care acum o face fericită și îi este alături de câteva luni.

Paula Iorga a suferit enorm când soțul ei s-a stins din viață și a trecut cu greu peste pierderea suferită. Timp de 9 ani ea a fost cea care l-a îngrijit când Leo Iorga avea grave probleme de sănătate. La doi ani de la moartea cântărețului, ea a decis să plece din casa în care au locuit împreună și să se mute în vila din Eforie Nord.

Aurel Dincă este noul iubit al Paulei Iorga. Bărbatul este un cântăreț de muzică rock și a făcut parte din trupa Krypton. Paula Iorga și Aurel Dincă sunt apropiați de vârstă și de curând au primit binecuvântarea preotului pentru a fi împreună.

Paula-Iorga-si-Aurel-Dinca-noul-iubit-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Edy, fiul Paulei și al lui Leo Iorga, și-a încurajat mama să înceapă o nouă relație.

„Eu de multă vreme îi tot spun mamei să își găsească pe cineva cu care să trăiască. Este un lucru firesc al vieții, să aibă un iubit. Nu are 80 de ani, ca să fie târzior, are 55, este încă frumoasă și trebuie să meargă mai departe. Aurel Dincă este tot solist rock, a fost și la Krypton, ei sunt de-o vârstă. Să știți că și bunicul meu, tata lui tata, după ce a murit bunică-mea, și-a găsit pe cineva cu care a trăit vreo 15 ani.

„Mama, când vine în București, merge la tata la cimitir'

Mama și Aurel sunt împreună de câteva luni, este foarte fericită. În viață lucrurile merg înainte, unii copii nu acceptă ca mamele lor să-și refacă viața sentimentală, dar, asta e, indiferent că ne convine sau nu, nu noi decidem. Mama, când vine în București, merge la tata la cimitir. Nu-l va uita niciodată, s-au iubit până în ultima lui clipă de viață. Mulți zic că Paula și Aurel s-au și căsătorit dar, nu, doar au primit o binecuvântare de la preot', a declarat Edy pentru ego.ro.

Pe 2 noiembrie 2019, Leo Iorga a murit la vârsta de 54 de ani, după o luptă de 8 ani cu cancerul pulmonar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete