Ilinca Vandici, primele declarații după ce a fost aspru criticată din cauza dezvăluirilor despre soțul ei: „Am greșit”

După zile întregi de tăcere, Ilinca Vandici a reacționat. A fost criticată aspru din cauza declarațiilor făcute despre soțul ei, despre faptul că lui îi iartă orice. A apărut la TV și a menționat că multe persoane au înțeles greșit declarațiile ei.

Invitată acum câteva săptămâni la podcastul lui Damian Drăghici, Ilinca Vandici a spus cum vede ea un bărbat adevărat. Pentru vedeta de la Kanal D, partenerul trebuie să „rămână șmecher'. Ea nu este de acord ca bărbatul de lângă ea să facă cumpărături și nici să schimbe scutecele copilului. „Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte, că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!', a spus Ilinca Vandici în cadrul podcastului.

Și în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, vedeta a transmis aceeași idee: „Eu vreau ca bărbatul să meargă la muncă să facă bani pentru familie, pentru copil. Lasă că scutecele le schimb eu, nu e o problemă. De asta suntem noi femei. De asta purtăm noi copilul în pântece nouă luni de zile. Nu e datoria lui să schimbe scutece. De pe la vreo trei ani și jumătate Andrei (soțul Ilincăi – n.r.) a început să se apropie de Zian', a declarat ea.

Prezentatoarea a stârnit însă revoltă în mediul online după ce a declarat că ea i-ar ierta orice soțului ei, Andrei Neacșu. „Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu îl iert. Nu există', a spus ea.

Invitată în emisiunea „Teo show' de la Kanal D, Ilinca Vandici a spus că a greșit. I s-a spus în mediul online că ea ar fi insinuat că o femeie trebuie să ierte chiar și agresivitatea fizică ori verbală de dragul familiei. Ea a clarificat că niciodată nu s-a gândit la asta, ci la o eventuală indifelitate.

ilinca-vandici-despre-andrei-neacsu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„După atâția ani de muncă, tot mai învățăm lucruri. Suntem puși în situații care să ne ajute să evoluăm, să fim și mai buni. Asta e una dintre lecțiile pe care le-am învățat în perioada asta.

Cumva, am fost extrem de relaxată în acel podcast. În mediul online lucrurile sunt mai relaxate. Am pornit de la ideea greșită că oamenii mă cunosc de atâta amar de vreme. Întotdeauna vorbim din propriile noastre experiențe. Era o discuție ipotetică, ce nu aș putea ierta. În secunda doi, gândul meu a fugit către toate experiențele din relațiile trecute. Am greșit. Trebuia să mai punctez asta încă o dată', a mărturisit Ilinca Vandici la „Teo Show'.

„Nu vreau să generalizez, să pun reguli, vorbesc strict personal. Cred că o femeie e liberă să facă tot ce își dorește să facă, dar câtă vreme se simte împlinită și confortabil. E dureros. Trăiesc cu niște sentimente dureroase', a mai adăugat Ilinca.

Ilinca Vandici e căsătorită cu Andrei Neacșu și au împreună un băiețel, pe Zian.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete