Ilinca Vandici, destăinuri în mediul online: „Creează-ți viața pe care ți-o doreșți”

Ilinca Vandici a fost extrem de criticată în urma unor declarații pe care le-a făcut în cadrul unuui podcast acum o lună. După o perioadă în care nu a zis nimic, prezentatoarea TV a simțit nevoia să facă o mărturisire tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Ilinca Vandici a făcut o serie de declarații care nu făceau cinste femeilor. Aceasta susținea că bărbatul nu trebuie să schimbe scutece sau să facă cumpărături, ci trebuie să fie „șmecher'.

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte, că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!', a spus Ilinca Vandici în cadrul podcastului, potrivit Libertatea.

Acum, prezentatoarea de la Kanal D a transmis un mesaj pe rețelele de socializare prin care le transmite fanilor să aibă grijă de propria persoană și să încerce să nu trăiască după regulile celor din jur. În opinia ei, acesta poate fi secretul unei vieți liniștite și fericite.

„Când te-ai îmbrățișat ultima oară și ți-ai spus că te iubești și te accepți așa cum ești? Nu cauta aprobarea altora, ci trăiește în acord cu vocea ta interioară. Fiecare om pe care îl întâlnești și care își dă cu părerea în ceea ce te privește are o percepție profund subiectivă, o viziune care este limitată de propriile sale credințe și de experiența sa de viață. Ceea ce este adevărat sau valabil pentru om poate să fie total greșit pentru altcineva. Nu trebuie să dai socoteală nimănui pentru ceea ce ești sau pentru felul în care alegi să-ți trăiești viața.

Eșți fericit și mulțumit de tine? Asta este tot ce contează. Fii scenaristul, regizorul și actorul principal al vieții tale. Implică-te activ, creează-ți viața pe care ți-o doreșți și nu mai accepta să trăiești după regulile sau scenariile altora. Tu deții puterea asupra existenței tale, însă este obligatoriu să ți-o și asumi. Dacă alegi să trăiești dependent de alții sau de ceea ce vor ei de la tine, nu vei găsi împlinirea, fericirea și bucuria de a trăi', a fost mesajul Ilincăi Vandici postat pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete