Gabriela Dima a câștigat „MasterChef România” 2022. Ce face cu marele premiu

Gabriela Dima a câștigat „MasterChef România' 2022 și a plecat acasă cu marele premiu de 50.000 de euro. Concurenta a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați cu preparatele ei.

Gabriela Dima a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro. „Titlul de MasterChef România 2022 înseamnă pentru mine faptul că mi-am atins scopul pentru care am venit aici', a spus concurenta. 

Concurenta de la „MasterChef' a dezvăluit ce va face cu marele premiu: „Dacă o să câștig marele premiu o sa-mi fac un studio de gătit'.

După o competiție strânsă cu Marco Genna, în finala „MasterChef România' 2022, Gabriela Dima a reușit să-i convingă pe chefi că merită premiul cel mare.

„Pentru mine, experiența de la MasterChef a însemnat multe lecții de viață, pe lângă cele de gătit; de competiție și…nu te joci cu timpul, Marco. E foarte periculos. Am făcut-o și în finală', a comentat Marco Genna despre participarea lui în concurs. 

Gabriela-Dima-castigatoare-MasterChef-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Pentru proba de desert din finala MasterChef, Gabriela Dima a gătit „Biscute cu nuci, cremă de brânză de capră, coulis de căpșuni și pară poșată în vin'. 

„Îmi place dulceața aceasta de căpșuni, aproape că simt dafinul, și îmi place biscuitele pentru că nu este atât de tare pe cât pare', i-a spus Chef Foa. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete