Ilie Năstase, primele declarații din spital, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Sunt vaccinat, dar uite că nu te ferește de treaba asta”

Ilie Năstase a avut o primă reacție după ce s-a aflat că este infectat cu COVID-19. În vârstă de 75 de ani, fostul sportiv a spus care e starea lui de sănătate.

Ilie Năstase și soția lui au mers într-o scurtă vacanță în Turcia. Din nefericire, aceasta nu a avut un deznodământ fericit, deoarece la întoarcere în țară, fostul jucător de tenis s-a simțit rău și în urma unui test PCR a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Acum, de pe patul spitalului „Matei Balș' din București, fostul mare jucător de tenis a făcut primele declarații. Singurul simptom pe care l-a avut a fost tusea, însă plămânii nu sunt afectați și nu are nevoie de oxigen. Ilie Năstase a precizat că soția lui nu este infectată, așa cum a apărut în mai multe publicații. „Mă simt bine, nu am nicio problemă. Nu știu cum m-am infectat. Acum mă simt bine pentru că am avut medicație și mă simt bine. Nu am avut febră. Tuse, tuse am avut”, a spus Ilie Năstase pentru Antena 3.

ilie-nastase-are-covid-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Întrebat dacă este vaccinat, Ilie Năstase a răspuns: „Da, sunt vaccinat. Uite că nu te ferește de treaba asta. Probabil că dacă nu eram vaccinat aveam o formă mai gravă. Soția mea și-a făcut testul și nu are COVID. Știu că nu am nimic la plămâni și e în regulă”.

Sunt împreună sau sunt separați?

Acum ceva timp s-a zvonit că Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit. Aceste speculații au apărut în urma unor declarații pe care soția fostului tenismen le-a făcut în mediul online. „Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele. Răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!’, a scris Ioana Năstase pe contul său de Facebook în urmă cu ceva timp.

Cu toate acestea, cei doi sunt încă împreună la bine și la greu și se susțin reciproc atunci când anumite obstacole le apar în cale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro