Ce se întâmplă cu emisiunea „Puterea Dragostei” de la Kanal D. Anunțul oficial a fost făcut

„Puterea Dragostei' se mută într-o nouă casă, în București. Iubirea ajunge la un nou nivel, odată cu al cincilea sezon al show-ului, ce se anunță cu totul spectaculos și plin de surprize frumoase.

Casa „Puterea Dragostei' se mută în România și un nou sezon al show-ului, în care doar iubirea va conta, se pregătește la Kanal D! Cel de-al cincilea sezon „Puterea Dragostei' le va aduce de această dată telespectatorilor o experiență unică, total diferită de ce au văzut până acum, pentru că în casa cea nouă, din București, doar iubirea îi va ghida pe concurenți.

PUTEREA-DRAGOSTEI_castingSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Provocările prin care vor trece aceștia vor fi uriașe, emoțiile intense, specifice dragostei nu vor lipsi, dar atmosfera prietenoasă îi va ajuta pe concurenți să întâmpine toate aceste trăiri cu empatie și maturitate. Toți cei care au împlinit vârsta de 18 ani și care își doresc cu adevărat să își găsească jumătatea se pot înscrie la casting.

Cei care doresc să participe la show-ul ce le poate schimba viața sunt invitați să acceseze casting.kanald.ro și să răspundă cu sinceritate la întrebările afișate. Casa Dragostei din București îi așteaptă într-un sezon nou, cu un ambient perfect, în care își pot descoperi jumătatea. Stă doar în puterea concurenților să își găsească iubirea adevarată!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro