Îl mai ții minte pe Radu Sîrbu din trupa O-Zone? Astăzi, cântărețul are o fetiță frumoasă în vârstă de 4 ani

Vezi pozele

La începutul anilor 2000, trupa O-zone făcea furori atât în România, cât și în Republica Moldova. Cei trei băieți au fost populari câțiva ani, s-au bucurat de un succes nebun, însă apoi au dipărut peste noapte și ceva vreme nimeni nu a mai știu nimic de ei.

Recent, fostul membru al trupei O-Zone Radu Sîrbu a fost invitat în cadrul emisiunii „Aici eu sunt vedeta', de la Antena 1, unde a venit alături de fiica sa cea mijlocie, Eva, în vârstă de 4 ani și jumătate.

Îl mai ții minte pe Radu Sîrbu din trupa O-Zone?

Cei doi au venit să le arate tuturor cât de bine se cunosc unul pe altul. Iar adorabila fetiță va spune diverse lucruri haioase despre celebrul său tată.

„O să mă aștept la surprize de la Eva, pentru că are o imaginație foarte bogată și, uneori, mă surprinde și pe mine cu ce zice', a mărturisit Radu Sîrbu.

Așadar, micuța Eva a mai spus, printre altele, despre tatal ei, că acesta ține foarte mult la șosetele lui cu… pisicuțe și la bibelourile din casă, că pictează în timpul liber și că îi este frică de fantome.

Ce alte dezvăluiri va face micuța Eva, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 22 martie, într-o nouă ediție a show-ului „Aici eu sunt vedeta', prezentată de Cosmin Seleși.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete