Iată de ce sfârșitul lui decembrie 2021 va fi important pentru următoarele semne zodiacale

Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, mulți dintre noi reflectăm la tot ceea ce am învățat, facem pace cu trecutul și ne concentrăm pe viitor. Și, deși decembrie este o perioadă de final, este și o oportunitate pentru noi începuturi. Eclipsa de soare din Săgetător de pe 4 decembrie, a creat oportunități pentru noi experiențe și a adus un vânt de schimbare a vieții. Dacă se întâmplă să fii una dintre zodiile norocoase care va avea cea mai bună lună decembrie 2021, atunci este timpul să accepți ceea ce a planificat universul pentru tine.

Cu toate acestea, adesea, cele mai importante momente din viață sunt cele mai provocatoare. Pe măsură ce planeta Venus cea afectuoasă își unește pe furiș forțele cu Pluto pe 11 decembrie, s-ar putea să vă simțiți tentați să cedați unor impulsuri mai întunecate, mai ales când vine vorba de modul în care gestionați relația de cuplu. Fiți atenți la felul în care vă simțiți în relațiile voastre, deoarece odată ce Venus retrogradează pe 19 decembrie, s-ar putea să deveniți mai conștienți de realitatea amară în care se află relațiile voastre. Pe măsură ce Venus face o ultimă mișcare cu Pluto pe 25 decembrie, s-ar putea să aveți o revelație puternică despre cum puteți construi relații mai frumoase în viitor.

Deși s-ar putea să nu fie tocmai ceea ce vă așteptați să auziți, totuși cosmosul vă oferă un cadou major până la sfârșitul lunii. Pe 28 decembrie, Jupiter expansiv va reintra în Pești, trimițându-vă în anul 2022 cu multă dragoste și optimism în sufete.

Iată de ce sfârșitul lui decembrie 2021 va fi o lună importantă pentru următoarele semne zodiacale:

Săgetător: Te simți motivat să dai frâu celor mai sălbatice vise ale tale

Luna începe cu soarele în Săgetător, revarsând lumină de bun augur în viața ta. Întoarcerea spre lumină este în plină desfășurare, încurajându-te să abordezi noi oportunități, să câștigi noi experiențe și să întorci pagina din cartea care este viața ta. Luna aceasta poate duce la un punct de cotitură deosebit de semnificativ în povestea ta, mai ales că eclipsa de soare din Săgetător te lansează către un viitor inevitabil începând cu 4 decembrie. S-ar putea să pară că prea multe lucruri sunt în afara controlului tău, dar și universul are o călătorie incredibil de transformatoare planificată pentru tine. Acceptă toate acestea schimbări din călătoria vieții tale.

Leu: Sunteți gata să eclipsați tot în jurul vostru

Ești un semn zodiacal excepțional de artistic, dragă Leu. Cauți mereu noi moduri de a te exprima, pentru că atunci când ești cufundat pe deplin în creativitatea ta, strălucești iar cei din jur văd imediat. Luna decembrie începe cu soarele în a cincea casă, a jocului și aventurii, o casă romantică și iubitoare de distracție, încurajându-te să nu te mai judeci și să începi să-ți amintești cât de bine te simți să te desprinzi de angoase și să te bucuri de viață pe deplin. Oferă-ți permisiunea de a da frâu liber sentimentelor, chiar dacă asta înseamnă să faci câteva greșeli pe parcurs. Ieși din rutină și monotonie pentru că nimeni nu te obligă să urmezi regulile.

Capricorn: ești încurajat să acționezi în favoarea ta

Aceasta este o lună deosebit de plină de evenimente pentru tine, dragă Capricorn. Soarele intră în Capricorn pe 21 decembrie, ajutându-te să faci bilanțul exact: unde te afli și unde ai vrea să mergi mai departe. Și, deși sezonul zilei de naștere este aproape, s-ar putea să descoperi că-ți pui și câteva întrebări dificile despre ceea ce îți dorești cu adevărat. Pe măsură ce Venus retrogradează în Capricorn începând cu 19 decembrie, îți poate evidenția latura emoțională într-un mod care te tulbură până la lacrimi. Cu toate acestea, pentru a înțelege ce se întâmplă cu tine, trebuie să începi prin a recunoaște fiecare problemă pe care o ai, în special rănile care încă se vindecă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop