Horoscopul săptămânii realizat de Urania

Mercur va intra în zodia Capricornului, iar Marte în zodia Săgetătorului

BERBEC

În ziua de 13 decembrie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 24 ianuarie 2022, va sprijini, prin energie și motivație sau chiar prin entuziasm, orice demers legat de o activitate de perfecționare profesională sau de progres personal, pentru care trebuie să depună o muncă asiduă. Marte va patrona și eventualele deplasări; teoretic, ele privesc străinătatea, dar s-ar putea ca restricțiile în vigoare să le modifice statutul, perioada sau locația.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 11 – 17 decembrie

TAUR

stare inexplicabilă de agitație și iritare care trebuie limitată pentru a nu crea efecte organice (insomnii, migrene). În ziua de 13 decembrie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 24 ianuarie 2022, va accentua nevoia de intrare în legalitate, de a face ordine într-o relație interumană tulburată de conflicte bazate pe interese materiale sau litigii.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 11 – 17 decembrie

GEMENI

În ziua de 13 decembrie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 24 ianuarie 2022, va tranzita sectorul relațiilor de prietenie; acestea vor deveni solicitante: va fi vorba de dispute verbale ori de controverse născute între partenerii de viață, de afaceri, de contract pe marginea felului în care ar trebui înțeleasă și aplicată o prevedere legală.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 11 – 17 decembrie

RAC

În ziua de 13 decembrie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 24 ianuarie 2022, va tranzita sectorul sănătății și al muncii. Marte le va da unora energie, altora le va accentua dinamismul până la agitație și epuizare. Cu toții însă, indiferent de vârstă, vor fi supuși riscului unor accidente care privesc aparatul locomotor, fiziologia ficatului și a vezicii biliare, precum și o relație periculoasă cu factorul căldură (foc, temperatură ridicată, abur, apă clocotită).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 11 – 17 decembrie

LEU

În ziua de 13 decembrie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 24 ianuarie 2022, va tranzita sectorul relațiilor sentimentale, alimentând dorința de aventură, cheful de viață „trăită din plin', fără jumătăți de măsură. Felul în care vor fi materializate aceste tendințe astrale depinde și de vârsta celor solicitați de plăcerile vieții, de cântecele de sirenă ale dragostei sau de bucuria sporturilor, a concursurilor și a întrecerilor specifice momentului și de locul în care se vor afla atunci.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 11 – 17 decembrie

FECIOARA

În ziua de 13 decembrie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 24 ianuarie 2022, va străbate sectorul familiei, al casei și al preocupărilor domestice și va genera un noian de treburi pe care nativii trebuie să și le asume și să le rezolve în mod corect și până la capăt. Relațiile de familie pot cunoaște clipe intense, în care vorbele și faptele unuia sau celuilalt să nască dispute, observații critice, replici și chiar (mici) ostilități.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 11 – 17 decembrie

BALANȚA

Se pot înmulți drumurile pe la diverse instituții ale statului în vederea obținerii de adeverințe, certificate, autorizații, dar și pentru a formula reclamații legate de felul în care se desfășoară cooperarea lor. Pe 13 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului și, până pe 15 februarie 2022, va străbate sectorul casei și al familiei. Va desfășura o influență discretă, echilibrată, corectă, prudentă, dar exigentă. Cei maturi vor fi meticuloși și atenți la nuanțe și la detalii, corectându-i la tot pasul pe cei tineri sau pe cei mici aflați în grija loc.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 11 – 17 decembrie

SCORPION

În ziua de 13 decembrie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 24 ianuarie 2022, va traversa sectorul banilor câștigați din muncă proprie (este vorba de salariu sau de alte forme de plată a unei munci desfășurate constant). Nota generală este de îngrijorare, uneori chiar de discuții în contradictoriu cu conducerea instituției unde își desfășoară nativii activitatea; nu este exclus să li se ceară acceptul pentru modificarea unor clauze contractuale, ceea nativii nu vor consimți.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 11 – 17 decembrie

SĂGETĂTOR

În ziua de 13 decembrie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 24 ianuarie 2022, va tranzita casa I a personalității celor care s-au născut în acest semn și le va da energie, spor în capacitatea de a discerne corect și repede atunci când vor trebui să ia decizii, combativitate, implicare, dar și mult efort, oboseală și sacrificiu de sine. Moment al motivațiilor puternice.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 11 – 17 decembrie

CAPRICORN

Între 16 decembrie, după ora 22:43, și 17 decembrie, multe schimbări în planul activităților cotidiene; va fi vorba de acea stare pe care toată lumea o cunoaște, în care planurile pentru zilele respective se dau peste cap și nimic nu e în ordine. Solicitare a aparatului locomotor, posibile dureri osoase sau articulare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 11 – 17 decembrie

VĂRSĂTOR

Pe 13 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului și, până 15 februarie 2022, va străbate sectorul lucrurilor tăinuite. Nu se poate vorbi de lămuriri și iluminări, ci doar de raționamente corecte care îi vor conduce pe nativi spre miezul real al unei probleme. Dar și aici va fi nevoie de maturitate, de experiență de viață și de un îndelungat exercițiu care să le permită să despartă iluzia de realitate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 11 – 17 decembrie

PEȘTI

Între 14 decembrie, după ora 10:11, și seara zilei de 16 decembrie, Peștii vor simți nevoia de certitudine, de adevăr, de concret, și nu de speculații, motiv pentru care se vor informa în tot ce vor face temeinic.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 11 – 17 decembrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop