Iată cum arată Daniela Gyorfi la aproape 51 de ani și… câteva operații estetice

Se spune despre ea că este o femeie cu un suflet mare, că te ajută la nevoie dar să n-o superi că se transformă în fiară. Așa o descriu prietenii pe Daniela Gyorfi, cântăreața-curajoasă a anilor 90, astăzi vedetă TV, care anul acesta, în octombrie, va împlini… 51 de ani. 

Am văzut-o cu toții pentru prima oară la televizor în anul 1991, când urmăream cu interes Festivalul de la Mamaia. A obținut locul II deși momentul decernării premiului nu a fost văzut de telespectatori. Fix în momentul anunțului numelui ei ,Televiziunea Română introducea un calup publicitar. Aplauzele le-a primit Ovidiu Komornyk, Adrian Daminescu și Marina Florea.

Recunoaște franc că nu a avut pile, cunoștințe și relații și că norocul ei s-a numit Mirabela Dauer, aflată la masa juriului.

Cariera ei a avut urcușuri și coborâșuri, asemeni unei cardiograme. Televiziunea Română, singura pe atunci, o ocolea sau îi cenzura aparițiile.

Nici viața personală nu i-a fost ușoară: după mai multe relații eșuate, prietenii pierdute, mama părăsind-o mult prea devreme, Daniela Gyorfi s-a căsătorit cu George Tal cu care are o fetiță.

A fost supranumită Madonna din Carpați datorită stilului ei nonconformist de a se îmbrăca și de a se mișca pe scenă.

Astăzi, la aproape 51 de ani, Daniela Gyorfi este complet schimbată din cauza unor operații estetice la care vedeta a apelat în căutarea tinereții veșnice. Fizionomia ei este complet schimbată.

Foto: Facebook

Citește și:

Celine Dion, apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei Couture de la Paris

Melania Medeleanu a devenit mamă la începutul acestui an! Vedeta TV nu renunță însă la dorința de a adopta

Actoria este o taină. Interviu cu Horațiu Mălăele, despre film, teatru, viață și familie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete