I-a unit una dintre cele mai rare boli. Povestea incredibilă a unui cuplu greu încercat de destin

povestea incredibilă a unui cuplu greu încercat de destin

În lume există doar 1.000 de persoane care primesc acest diagnostic, însă pe ei una dintre cele mai rare boli i-a unit. Povestea incredibilă a unui cuplu greu încercat de destin a impresionat o lume întreagă.

Un zâmbet este cea mai simplă modalitate prin care o persoană își poate arăta afecțiunea, dar în timp ce pentru oamenii obișnuiți acest gest este unul cât se poate de banal, pentru cei diagnosticați cu sindromul Moebius, zâmbetul este un lucru imposibil.

Povestea incredibilă a unui cuplu greu încercat de destin

Alex Barker și Erin Smith sunt un cuplu greu încercat de destin și cu o poveste de viață incredibilă. Ambii s-au născut având una dintre cele mai rare boli, sindromul Moebius. Această afecțiune provoacă paralizia facială periferică și chiar dacă se manifestă încă de la naștere, simptomele sunt recunoscute mult mai târziu. Pe lângă absența expresiei faciale și imposibilitatea de a zâmbi, cei care suferă de această boală întâmpină dificultăți în rostirea cuvintelor și cu greu își pot mișca ochii.

Convinși de faptul că nu vor putea să își găsească niciodată jumătatea, Alex Barker și Erin Smith s-au întâlnit pe o rețea de socializare și după doar 4 întâlniri s-au logodit.

“Vreau să precizez că nu ce vorba doar despre Moebius, ci avem multe alte lucruri în comun. Este atât de frumos să ai alături pe cineva care să te înțeleagă. Îmi place foarte mult accentul lui britanic, mă face să mă topesc și îmi dă fiori.”, a spus Erin Smith, potrivit thesun.co.uk.

Ținând cont de faptul că boala de care suferă îi împiedică să folosească expresii faciale pentru a comunica, cei doi au stabilit alte semne prin care să își demonstreze dragostea.

“Pot să îmi dau seama când Erin este fericită pentru că întotdeauna își ține capul într-o parte și exclamă: “ohhh”. Cred că deși nu putem folosi expresiile faciale, noi ne cunoaștem micile gesturi, așa că atunci când suntem supărați sau frustrați, folosim o mulțime de elemente ale comunicării nonverbale.”, a povestit Alex Barker.

Pentru că își doresc un viitor împreună, cei doi au consultat un medic pentru a vedea care sunt șansele ca boala să se transmită și viitorilor lor copii. Specialistul a spus că totul depinde de genele existente în organismul lor, dar că șansele sunt foarte mari ca Erin să dea naștere unui copil cu sindromul Moebius.

Foto: captură youtube

Citește și:

La petrecerea burlăcițelor, o viitoare mireasă a primit acest mesaj: Eu nu m-aș căsători cu el. Tu?' Ce s-a întâmplat după a distrus întreaga ceremonie

O mamă singură din Marea Britanie merge zilnic la supermarket pentru a învinge singurătatea

După ce a promovat imaginea perfecţiunii pe reţelele de socializare, această tânără și-a dat seama că nu e fericită. Schimbarea pe care a făcut-o a atras un număr impresionant de susținători

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate