După ce a promovat imaginea perfecţiunii pe reţelele de socializare, această tânără și-a dat seama că nu e fericită. Schimbarea pe care a făcut-o a atras un număr impresionant de susținători

Karina Irby este o tânără australiancă de 29 de ani care, până nu demult, era obsedată de propriul corp, pe care-l voia fără niciun cusur. Pentru asta, făcea sacrificii importante. Până într-o zi, când și-a dat seama că nu este deloc fericită.

https://www.instagram.com/p/3bC8JUBR9n/

După ce a propovăduit perfecțiunea pe Instagram, pozând în bikini, Karina a decis că este momentul să uite de dietele prea restrictive. A renunțat la restricții, dar nu și la pozele în bikini. Cu 10 kg în plus, cu multă celulită, fără poze trecute prin filtrele Photoshopului, Karina se declară mândră de corpul ei imperfect.

Cum a luat decizia schimbării

Conform www.tendaily.com.au, tânăra se plictisise să contabilizeze tot timpul caloriile și să facă sport până la epuizare: “Nu mâncam bine. Slăbisem mult și eram tot timpul bolnavă. Îmi distrusesem sistemul imunitar, căci nu mâncam ce trebuie și abuzam de exercițiile cardio“, se confesează tânăra pe Instagram.

La un moment dat, Karina a trebuit să se mute în orașul australian Gold Coast, un oraș situat pe malul Oceanului Pacific. Atunci și acolo s-a schimbat totul pentru ea, în momentul în care a realizat că nu se recunoaște: “Mă uitam în jur și vedeam un amestec de corpuri la plajă. M-am uitat la mine și am știut că nu sunt eu“, mărturisește Karina.

https://www.instagram.com/p/BpF6kxIBFfy/

Tânăra a început să mănânce normal, dar a continuat să meargă la sală, unde nu s-a mai axat doar pe cardio, dar a început să facă și exerciții cu greutăți. A ajuns de la 54 kg la 64 kg. O parte din aceste kilograme erau, din fericire, mușchi. S-a îngrășat 10 kg, dar și-a schimbat radical și starea de spirit. A devenit mult mai multțumită cu ea însăși, mult mai pozitivă decât era înainte și deloc complexată.

Percepția ei despre noul său corp i-a adus mult mai mulți urmăritori pe Instagram. Acum, Karina are un stil de viață sănătos. Mănâncă normal și nu-și dă duhul în sala de fitness. Merge doar de două ori pe săptămână la sală și alternează exercițiile cardio cu cele cu greutăți: “Nu mai fac cardio decât o dată sau de două ori pe săptămână, dar integrez întotdeauna și exerciții cu greutăți în rutina mea sportivă. Pe lângă asta, mănânc bine și mănânc mult“, mai spune frumoasa australiancă.

https://www.instagram.com/p/BoP90ogjHT6/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BnnAjtNDG30/

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate