I-a cucerit pe toți cu zâmbetul ei fermecător. Uite cum arată astăzi Cora, fetița adorabilă din “Titanic”

cum arată astăzi fetița din

“Titanic” este filmul pe care generații întregi l-au vizionat și care a rămas în sufletul tuturor. Pe lângă povestea impresionantă, personajele au devenit adevărate legende.

Dacă Jack și Rose sunt personajele pe care le asociem rapid cu Leonardo DiCaprio și  Kate Winslet, puțini știu ce s-a mai întâmplat cu ceilalți actori care au jucat în celebrul film. Fetița care i-a cucerit pe toți cu zâmbetul ei fermecător și care era preferata lui Jack s-a transformat astăzi într-o adevărată domnișoară și chiar dacă anii au trecut, tânăra încă este asociată cu personajul pe care l-a interpretat în “Titanic”.

Cum arată astăzi Cora, fetița adorabilă din “Titanic”?

Alexandrea Owens este actrița care a dat viață personajului Cora din filmul  “Titanic”. Avea doar 8 ani atunci când a interpretat rolul, iar experiența de pe scenă i-a marcat întreaga carieră. Alexandrea Owens este actriță și scriitoare și povestește că oamenii încă o opresc pe stradă și o asociază cu acest personaj.

Just because ✨ #alexowenssarno #alexandreaowens #actress #actorslife #coracartmell #titanic

O postare distribuită de Alex Owens-Sarno (@alexowenssarno) pe

“Au fost câțiva oameni care m-au recunoscut în ultimii ani. M-am dus la un bar cu niște prieteni, de curând, iar cel care ne-a serit a venit, a luat comenzile noastre de băutură, iar când s-a întors cu ele mi-a spus: Am o întrebare cu adevărat ciudată pentru tine.

Da, m-a întrebat dacă am jucat în Titanic și mi-a spus: “Trebuia să vin la tine și să-ți spun: Ești încă cea mai bună fată, Cora”, dar am vrut să nu greșesc și apoi să mă simt ca un idiot”, a povestit Alexandrea Owens, potrivit mirror.co.uk.

Bianca Hriscu

Foto: instagram, captură youtube

Citește și:

Când era mic a făcut furori în toată lumea! Cum arată astăzi băiețelul de pe ambalajul unei celebre mărci de ciocolată

Cum arată astăzi Gianni Morandi, idolul generației anilor 60-70

Cum arată astăzi Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete