Cum arată astăzi Gianni Morandi, idolul generației anilor ’60-’70

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cu o voce caldă și pătrunzătoare, cu un timbru inconfundabil, Gianni Morandi este unul dintre marii artiști pe care Italia i-a dat lumii. Charismaticul interpret a făcut multe femei să suspine, dar  spiritul aventurier i-a lipsit cu desăvârșire, așa că viața lui personală a rămas fără pată.

La 75 de ani, Gianni Morandi se poate lăuda cu un palmares excepțional: a câștigat Festivalul de la San Remo, în 1987, cu melodia “Si puo dare di più“, interpretată împreună cu Enrico Ruggeri și Umberto Tozzi. În 1995, ocupă locul al II-lea la San Remo, cu melodia In amore', cântată în duet cu Barbara Cola, iar în anul 2000, melodia Innamorato', compusă de Eros Ramazzotti, îi aduce lui Gianni Morandi locul al treilea la acelaşi festival.

A câștigat de trei ori Discul de Aur, are peste 500 de melodii și 38 de albume vândute în 50 de milioane de exemplare, a susținut peste 4000 de concerte și a jucat în peste 20 de filme.

Fiori per Anna #volare #mifavolare #bologna #estate2017

O postare distribuită de Gianni Morandi (@morandi_official) pe

“Dragostea nu e eternă”

În 2012, Gianni Morandi a susținut un concert la București. Era a doua oară, în 40 de ani, când vizita România. Cu acest prilej, într-un interviu acordat revistei Vip, a făcut câteva dezvăluiri despre viața personală. Destul de puține, căci interpretul italian a fost întotdeauna discret și rezervat când a fost vorba despre relațiile sale.

Pe prima soție (n.red. – actrița Laura Efrikian) a cunoscut-o pe platourile de filmare. “Lucram împreună la cinema și interpretam doi îndrăgostiți, după care ne-am îndrăgostit și în realitate. Apoi ne-am căsătorit și am avut doi fii. Apoi dragostea s-a sfârșit…”

“Dragostea nu e eternă. Eram foarte tineri când ne-am cunoscut și poate că faptul că am crescut în moduri diferite ne-a determinat mai târziu să ne despărțim. Ea a mers într-o direcție, eu în cealaltă. Apoi a venit criza locului meu de muncă, eu am intrat în depresie, dar […] am fost foarte norocos. Am întâlnit mai târziu o femeie minunată (n. red. – femeia de afaceri Anna Dan), cu care am avut un alt fiu, sunt căsătorit cu ea de 18 ani.”

Un spirit veșnic tânăr

Gianni Morandi este adeptul stilului de viață sănătos. Participă la maratoane, aleargă 55 de kilometri pe săptămână, o perioadă a cochetat și cu vegetarianismul. În prezent, din meniul lui zilnic nu lipsesc spaghetele şi legumele.

Tornare a casa e ritrovare i nostri sapori… Foto di @annadan94

O postare distribuită de Gianni Morandi (@morandi_official) pe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete