Hugh Jackman este supus unei biopsii din cauza unei formațiuni canceroase. Pentru a șaptea oară!

Hugh Jackman traversează o perioadă extrem de dificilă din cauza unei probleme de sănătate care nu-i dă pace. Actorul care-l interpretează pe Wolverine este din nou suspect de cancer de piele, iar medicii vor efectua o nouă biopsie pentru a stabili exact gravitatea problemei.

Hugh Jackman a fost diagnosticat până acum de șase ori cu carcinom bazocelular pe nas, care este o formă malignă de cancer.

„Doctorii au văzut ceva în neregulă, așa că au făcut o biopsie și o verifică', a spus actorul într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, unde purta un bandaj peste nas.

El a subliniat, de asemenea, importanța cremei de protecție solară atunci când este în aer liber, indiferent de anotimp.

Potrivit Fundației pentru Cancerul Pielii, acest tip de cancer este „de obicei cauzat de o combinație de expunere cumulativă și intensă, ocazională la soare'.

Hugh Jackman a spus în trecut că se așteaptă la recidive frecvente ale cancerului de-a lungul vieții sale. Primul diagnostic de cancer de piele l-a avut în 2013. În nenumărate rânduri, australianul a pledat pe rețelele sale de socializare pentru utilizare cremei de protecție solară. El adaugă frecvent „purtați protecție solară' la postările sale.

Deși a fost chinuit ani la rând de această boală, actorul din seria filmelor X-Men este optimist și speră să scape ușor de data aceasta fără a fi nevoit să mai urmeze tratamente dureroase. Se pare că vedeta de la Hollywood a avut încă de mic copil arsuri solare și crede că asta ar fi cauza recidivelor pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete