Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Vărsător. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Vărsător

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Vărsător semnalează un surplus de energie în zodia ta. Ar fi perfect dacă cei din jur ar fi în aceeași formă fantastică. Dar inerția unora te va scoate din sărite. Află previziunile complete!

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Vărsător: CARIERĂ ȘI BANI

Luna aceasta, îți vei consuma cea mai mare parte din energie în domeniul profesional sau al afacerii. Este una dintre acele perioade în care ideile îți vin atât de repede și le vei pune în aplicare cu asemenea viteză încât cei mai mulți vor rămâne în urmă. Asta te va ține într-o stare permanentă de nervozitate. Probabil că ceea ce vei iniția în decembrie se va concretiza abia peste o lună sau două.

Din același motiv, nici banii nu vor veni imediat. Vei primi niște plăți întârziate și îți vor prinde bine. Dar nu vei da lovitura pe care o meriți. Ai grijă să nu cheltuiești în avans pentru că inerția din jurul tău va mai dura un timp.

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul tău va fi tot atât de depășit ca și colaboratorii. Nici n-o să-ți dai seama că este frustrat și îi lipsesc discuțiile voastre tihnite din serile lungi de iarnă. Încearcă, totuși, să nu-ți mai iei de lucru acasă și să-l întrebi din când în când ce mai face.

Dacă ești singură, asta e ultima ta grijă acum! Nu vei observa că cineva se învârtește de la o vreme în jurul tău. Te vor interesa mai ales relațiile care îți pot fi utile profesional. Nu e rău, pentru că în jurul tău gravitează oameni importanți. Nu atât prin poziția lor socială cât prin rețelele de conexiuni din care fac parte.

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Vărsător trage un mic semnal de alarmă: Atenție la ghețuș! Vărsătorii au faima de a călca strâmb – nu la figurat, ci chiar la propriu. Au obiceiul de a face iarna entorse. Ba chiar și vara, uneori. Piciorul care a avut o dată de suferit, rămâne de obicei mai sensibil. Chiar dacă nu se va întâmpla din nou, este posibil să doară în zilele cele mai reci. Sau să umfle în acele zile în care stai foarte mult la muncă, încălțată și cu picioarele atârnând sub birou. Cau tă să-ți sprijini picioarele pe ceva mai înalt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop