Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Pești. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Pești

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Pești nu anticipează nimic remarcabil. Trebuie să te înarmezi cu calm și răbdare pentru perioada următoare. Una e să nu se întâmple nimic rău, alta e să nu se întâmple nimic bun. Află previziunile complete!

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Pești: CARIERĂ ȘI BANI

Din punct de vedere fianciar, îți vei atinge obiectivele. Poate și datorită faptului că, de obicei, ai obiective realiste. Iar activitățile profesionale de luna aceasta vor crea premisele pentru câștiguri și mai mari.

La muncă, vei avea parte de o atmosferă plăcută. Lucrurile merg bine, dar nu în direcția pe care ți-o dorești. Adevăratele tale planuri nu se îndeplinesc încă. Dacă te gândești să-ți schimbi jobul, asta nu se va întâmpla în viitorul cel mai apropiat. Totuși, dat fiind că banii îți vor răsplăti răbdarea, nu vei simți prea multă frustrare.

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Fricțiuni și tensiuni de tot felul. În cuplu, opțiuni diferite în privința organizării timpului și cheltuirii banilor. În raport cu familia lărgită, frații, surorile, cumnații vor fi oarecum lipsiți de amabilitate sau chiar de politețe. Atât față de tine, cât și între ei. Soluția este evitarea, izolarea temporară în propriile preocupări. Discuțiile deschise nu se arată prea rodnice, pentru că planetele nu sunt favorabile comunicării în sectorul tău de cer.

Dacă ești singură, probabil că luna aceasta nici nu te va interesa un potențial partener. Dacă ți se cere să ieși în lume, să arăți bine și să atragi atenția, o să spui, fără nici un regret, „pas!'.

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Pești: SĂNĂTATE

Starea ta de sănătate rămâne în continuare bună. De data aceasta, mica ta ipohondrie se va dovedi utilă. La cea mai mică indispoziție vei sări pe remedii imediate. Și acestea chiar vor funcționa. Cel mai probabil, va fi vorba despre o banală răceală. Dar, cu toate informațiile tale și cu farmacia pe care o deții în casă, n-o să aibă timp să se instaleze.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop