Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Scorpion. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Scorpion

Luna aceasta, ferește-te de intrigi și bârfe. Nu în sensul că ai putea să le cazi victimă, ci în sensul că te va tenta să participi la ele. Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Scorpion anticipează un focar de răutăți care te atrage în mijlocul lui. Află previziunile complete!

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Scorpion: CARIERĂ ȘI BANI

Paradoxal, nu în sfera profesională se va construi viesparul de care trebuie să te ferești. Acolo va fi o atmosferă serioasă, de muncă intensă. Și te vei integra foarte bine cu dinamica și intuiția care te caracterizează. Sunt lucruri deja începute care trebuie duse la bun sfârșit. Dacă cei din jur vor munci cam greu și fără chef, în așteptarea vacanței, tu vei acționa energic.

Cumva, însă, vei lua un start la fel de energic și la cheltuit. Vei reuși să te încadrezi cu succes în bugetul propus pentru sărbători. Dar vei simți nevoia să te revanșezi și faci niște cheltuieli pe care și le doresc cei din familie. În compensația cadourilor nu foarte costisitoare. Este chiar un moment de maximă înțelepciune din partea ta.

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Aici apar marile cancanuri care s-ar putea să te distreze mai mult decât trebuie. Sigur că bârfele sunt apetisante, dar, ca tot ceea ce este apetisant, pot să cadă greu. Nu te încrede în cei care te provoacă. Vor duce vorba și vei ieși prost. Asta se poate întâmpla în cercul de prieteni, dar poate chiar și în familie.

De altfel, partenerul tău te va sfătui tot timpul să te ții deoparte. El este cel care apare în rolul de contrabalasanre a tendințelor tale riscante. Ascultă-l și mulțumește-i. Ce te-ai face dacă n-ar fi el?

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Dacă ți-ai propus un anumit control medical, sau ceva analize și le-ai tot amânat, e momentul să le faci acum. Chiar dacă nu este nimic serios, o mică problemă tot s-ar putea să fie. Și, dacă intri într-o perioadă mai agitată și mai stresantă, nici că o să mai ai timp. În plus, nu vei fi întotdeauna așa de încrezătoare. La un moment dat, vei fi puțin mai suspicioasă, chiar ușor ipohondră. Îți va prinde bine să știi că ești cu analizele la zi și cu tratamentul făcut – dacă va fi cazul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop