Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Săgetător. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Săgetător

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Săgetător avertizează că este posibilă o trădare. Ca să te ferești de ea, nu te confesa nimănui din afara casei. Și nu-ți pune tot sufletul în ceea ce faci la muncă. Află previziunile complete!

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Săgetător: CARIERĂ ȘI BANI

Nu va fi prima dată când te vei trezi că tragi de una singură pentru interesul tuturor. Îți place ceea ce faci și nu accepți jumătățile de măsură. Dar asta nu este întotdeauna apreciat. Uneori este invidiat, este privit cu dușmănie. Cineva se teme că vei ieși prea mult în evidență. Așa că, din când în când, fă-te că nu mai poți. Pleacă exact când se încheie programul și petrece mai mult timp cu familia. De altfel, vei face asta, dar e bine să nu te simți vinovată. Așa și trebuie!

Șefii te apreciază, au nevoie de oameni ca tine. Chiar dacă nu-ți stă în fire să-i periezi și să-i lingușești, valoarea ta le impune respectul. Vei simți asta chiar sub formă bănească. Veniturile tale vor crește, fie printr-o mărire permanentă, fie printr-un bonus. Nu trebuie să știe nimeni lucrul acesta.

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Iată și reversul medaliei! În raporturile cu partenerul și familia lucrurile vor merge bine și frumos. Pasiuena va caracteriza dragostea iar copiii, dacă îi ai, se vor bucura de umorul și de cheful tău de joacă. Va fi o parioadă frumoasă. Profitați de vacanță a copiilor și plecați cu toții într-o călătorie.

Vei primi câteva invitații și ar fi bine să nu refuzi. Vei fi sufletul petrecerii. Tensiunile trebuiesc dezamorsate cumva și acesta este modul cel mai plăcut în care poți să o faci. Încrederea în tine nu va avea de suferit. Ți se vor confirma prieteniile vechi și vei lega altele noi și interesante.

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Durerile de cap ar putea să te necăjească luna aceasta. Este normal dacă stai mult timp în spații închise, așa cum se întâmplă iarna. Încearcă să mergi cât poți pe jos, ca o activitate în aer liber. Și nu uita să te hidratezi. Odihneștete-te, dar aerisește-ți bine camera în care dormi.

Dacă te încearcă o viroză, acționează cu remediile pe care le cunoști deja și știi că dau rezultate. Cei din jur vor veni cu fel de fel de idei noi și bizare. În privința sănătății nu este momentul să experimentezi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop