Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Capricorn. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Capricorn

Vei începe luna într-o stare inexplicabilă de neliniște. Vei fi înclinată să dai atenție mai ales veștilor proaste, chiar dacă nu te privesc. Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Capricorn, totuși, nu dă motive seriaose de îngrijorare. Află previziunile complete!

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Capricorn: CARIERĂ ȘI BANI

Nu se schimbă mare lucru în sfera profesională. Nici în bine, dar nici în rău. Se produc mișcările obișnuite. Vei avea de ales între câteva proiecte noi în care să te implici, cel puțin două. Ca de obicei, vei avea tendința să alegi căile bătute. Adică să faci ceea ce ai făcut și știi deja cum se face. În același timp, te gândești fără entuziasm la lipsa provocării și la monotonia repitiției. Poate că e momentul să începi ceva nou, ca să simți plăcerea de a munci.

Nici din punct de vedere financiar nu sunt schimbări importante. În cazul Capricornului, nici nu e nevoie. Capricornul este mereu într-un echilibru cu banii săi. Așadar, vei merge înainte cu cheltuielile pe care le ai de făcut și te vei chivernisi ca întotdeauna. Nu este momentul să-ți faci griji și gânduri negre pentru viitor. Nu interpreta prăpăstios ceea ce consideri tu că ar fi semne ale unui viitor sumbru.

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Problema adevărată este că tinzi să-ți aduci îngrijorările și acasă. Dacă partenerul tău este un semn de Aer, te va enerva și mai mult faptul că nu te va lua deloc în serios. Dacă este semn de Apă, pesimismul se va amplifica periculos. Norocul tău ar fi să fie un alt semn de Pământ, pentru că acesta te poate aduce, desigur, cu picioarele pe pământ.

Față de prieteni, vei fi politicoasă, dar ușor distantă și suspicioasă. Fă tot posibilul să nu-ți trădezi suspiciunile, pentru că s-ar putea dovedi că te înșeli în privința lor și îi nedreptățești.

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Dacă ai fi un semn de Apă, te-ai putea lăsa copleșită de stres din cauza unor mașinații din jur. Dar semnele de Foc nu se lasă copleșite. Vei simți, probabil, oboseală, ușor surmenaj intelectual, dar nu mai mult de atât. Un pericol există, totuși, în cazul în care vei întrece măsura cu acele petrceri despre care vorbeam.

Desigur, nu-ți stă în fire să bei prea cot la cot cu cei mai mari băutori. Dar, pentru tine, măsura este foarte strictă. Un deget de băutură în plus îți va da dureri de cap și de stomac. Iar o noapte întreagă nedormită te va costa trei zile de picoteală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop