Cum sunt zodiile influențate de Luna Plină din 23 noiembrie. Previziunile Uraniei

Luna Plină din 23 noiembrie

Principalul eveniment astrologic al acestei săptămâni este Luna Plină din 23 noiembrie, care se va forma în zodia Gemenilor. Acest aspect al Lunii influențează absolut toate zodiile. Timp de aproximativ două săptămâni, nativii vor avea ocazia să încheie o etapă din viața lor, să deschidă un nou capitol sau să culeagă roadele.

Previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline, AICI

BERBEC

Luna Plină din 23 noiembrie influențează sectorul învăţăturii, al examenelor precum şi al deplasărilor pe distanţe mici. Puteți avea parte de surprize, de noutăți, dar şi o posibilă grabă sau precipitare în felul în care vă manifestați. Veți avea tendința să discutați mult și deschis cu cei cu care vă întâlniți.

TAUR

Luna Plină în Gemeni vizează, în cazul vostru, sectorul banilor, al câştigurilor, plăţilor făcute de voi ori către voi. Așteptați-vă, așadar, la să vă ameliorați situația financiară, ocazie cu care ați putea să scăpați de datorii mai vechi.

GEMENI

Luna Plină din 23 noiembrie vă influențează pozitiv din punct de vedere mental. Veți excela în dialoguri, discuţii de principiu, negocieri sau conflicte în timpul cărora vă veți situa de partea adevărului şi a dreptăţii. Este o perioadă în care veți aborda într-o manieră originală și îndrăzneață chestiuni personale și parteneriale.

RAC

Luna Plină din 23 noiembrie favorizează tulburările de circulaţie periferică, disfuncţiile fiziologiei aparatului locomotor, tulburărilr de gândire şi vorbire. Vestea bună este că este vorba despre probleme trecătoare.

LEU

Luna Plină în Gemeni va antrena relaţiile de prietenie în întâlniri, dialoguri, corespondenţă, schimburi de impresii, consultări, cooperare. De asemenea, sectorul relaţiilor cu copiii va fi dinamic, îndreptat spre instaurarea unui climat de ordine. Puteți avea parte de deplasări neprevăzute sau desfăşurate într-un climat de enervare şi încurcături.

FECIOARĂ

Luna Plină în Gemeni marchează, în cazul vostru, sectorul carierei cu o notă de succes, de impresie frumoasă în faţa publicului. Acest aspect al Lunii favorizează exprimarea convingătoare în împrejurări oficiale.

BALANȚĂ

Luna Plină în Gemeni introduce o nuanţă de nesiguranţă în privinţa oamenilor sau a principiilor pe baza cărora v-ați construit o scară de valori. Drept urmare, începând cu 23 noiembrie, veți verifica valabilitatea acelor premise ideologice, politice sau sociale.

SCORPION

Luna Plină din 23 noiembrie vine cu punerea în discuție a unei chestiuni de succesiune, de partaj. Urmează o perioadă în care veți depune multă energie şi osteneală pentru a soluţiona, pe căi legale, ori pentru a intra în posesia documentelor necesare pentru a finaliza un proces de reglementare financiară.

SĂGETĂTOR

Luna Plină din 23 noiembrie favorizează dialogul cu persoane cu care, din varii motive, nu vă înţelegeți. Este posibilă îmbunătățirea relațiilor cu prietenii de care v-ați despărțit la un moment dat. Urmează o perioadă în care vă puteți revizui punctele de vedere sau puteți reveni asupra unor răspunsuri sau condiţii puse în orice tip de parteneriat.

CAPRICORN

Luna Plină accentuează nevoia voastră interioară de a ajunge la liman, de a găsi soluţia corectă care să nu vă mai strice echilibrul interior. Timp de trei zile, veți avea impresia că sunteți luaţi pe sus de evenimente a căror motivație n-o înțelegeți.

VĂRSĂTOR

Luna Plină din 23 noiembrie va fi responsabilă de o provocare afectivă, de situaţii incomode, de dialoguri sentimentale, desfăşurate, uneori, într-o cheie dramatică, născute din nevoia voastră de a lămuri lucrurile cu orice preţ. Acest aspect al Lunii vă înlesnește întâlnirea cu o persoană cu rang sau cu funcţie ori cu prestigiu social, care ar putea exercita o influenţă benefică asupra voastră.

PEȘTI

Luna Plină în Gemeni va influenţa sau va determina discuţiile cu părinţii sau cu rudele pe teme domestice şi locative stârnite de informaţiile de ultimă oră sau de responsabilităţile apărute în viaţa voastră. În această perioadă, aveți un mare potenţial de afirmare: puteți avea parte de evenimente care să vă propuleseze în prim-planul atenţiei publice.

Sursa foto: shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop