Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Fecioară. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Fecioară

Nu-ți propune mai mult decât este omenește posibil. Luna aceasta, dacă țintești perfecțiunea, vei avea dezamăgiri. Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Fecioară indică unele tulburări și neplăceri pe care ți le vei provoca singură. Află previziunile complete!

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Fecioară: CARIERĂ ȘI BANI

Veșnica suferință a Fecioarelor: niciodată nu se simt lăudate destul. Însă asta este valabil mai ales pentru bărbații din Zodia Fecioarei. De data asta, însă, te va încerca și pe tine sentimentul. Și îți vei reproșa că n-ai făcut tot ce trebuie ca să meriți. Ca urmare, vei depune eforturi suplimentare și te vei strădui atât de mult să faci o treabă perfectă încât vei risca s-o strici. Sau te apuce Anul Nou muncind.

Banii îi vei cheltui cu țârâita, dar într-un ritm continuu. Ești în stare să mai ei un rând de cadouri celor cărora le-ai luat deja, numai din dorința de a le oferi cadoul perfect. Spiritul prctic și calculat va fi cel care te va ține în frâu, dar nu înainte de o luptă greadată cu perfecționismul tău proverbial.

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul tău va avea și el de suferit de pe urma nevoii tale exagerate de complimente și laude. Te vei bosumfla fără să poți spune de ce. Pe de altă parte, vei face totul ca să-l vezi mulțumit și să-i împlinești dorințele. La fel vei proceda cu toată familia și cu prietenii apropiați.

La petrecerile la care vei lua parte, vei fi categoric regina balului. Pentru că ești foarte inspirată în alegerea ținutelor și a machiajului. Dar și pentru că emani farmec, ai forță de atracție. S-ar putea să-ți faci gelos partenerul. Iar dacă nu ai încă unul, pregătește-te de câțiva pretendenți foarte serioși.

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Surmenajul de final de an nu te va ocoli bnici pe tine. Dacă nu vei ști când să te oprești din muncă, din pregătiri și din alergături, va trebui să umbli cu calmantele după tine. Durerile de cap te vor sâcâi în momentele cele mai nepotrivite. Digestia, de asemenea, va fi sensibilă. Va trebui să alegi bine ce mănânci, ce și cât bei, pentru că altfel îți vei strica distracția cu o stare de disconfort digestiv.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop