Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Balanță. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Balanță

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Balanță semnalează îngerași roz și amorași pufoși. Ești pe undeva, prin aer, nu prea înțelegi de ce se agită toată lumea. Lucrurile vor merge oarecum de la sine în favoarea ta. Află previziunile complete!

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Balanță: CARIERĂ ȘI BANI

În timp ce unii în jurul tău se vor bate să iasă în evidență, tu vei reuși asta fără nicun efort. Va fi suficient să faci ceea ce faci de obicei și totul va ieși admirabil. Poate tocmai pentru că ești mai aeriană ca de obicei și lucrezi relaxat. Sau poate pentru că intuiția și fantezia îți vor funcționa la maximum luna aceasta. Vei reuși să-i însiflețești pe cei din jur, cel puțin pe unii dintre ei.

Pe de altă parte, luna aceasta vei fi mână-largă în privința banilor. Nu te vei întreba de două ori înainte de a cheltui pe cadouri și pe propriul răsfăț. Cum, însă, pentru tine banii n-au fost niciodată pe primul loc, nu te vei stresa când te vei trezi cu contul gol.

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul tău va fi privilegiat luna aceasta. Se știe că dragostea este pe primul loc în viața Balanței. Dar nu numai atât. Starea ta exuberantă va face să nu te mai deranjeze toate acele mărunțișuri sâcâitoare care te deranjau de obicei. Vei asculta, aparent cu atenție, chiar dacă gândul tău nu va sta o clipă locului. Cel puțin, nu vei mai contrazice sistematic, doar așa, de dragul conversației.

Dacă nu ești într-o relație permanentă, ai toate șansele să începi una acum. Tocmai asta este problema: ai prea multe șanse. Fie o să-ți fie greu să alegi, fie o să alegi prea repede – ideea este că nu va fi o alegere solidă. Poată să devină pe parcurs, dar, la un moment dat, vei avea serioase îndoieli.

Horoscoul lunar decembrie 2018 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Probleme de sănătate vor fi minore, dar și bizare: tulburări de echilibru, un vag vâjâit în urechi. Măsoară-ți tensiunea și, dacă este în parametri normali, mergi la un cabinet ORL. Poate să fie o inflamație a urechii interne. Se tratează repede și ușor. De asemenea, este bine să-ți faci un control oftalmologic, mai ales dacă n-ai mai făcut în ultimul an. Chiar dacă n-ai avut niciodată probleme cu vederea, nu e rău să te mai asiguri de asta din când în când.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop