Horoscopul săptămânii realizat de Urania

Horoscopul săptămânii, Luna Nouă în Scorpion, urmează o săptămână..  nebună

BERBEC

Posibilă situație conflictuală sau importantă prin premisele care se vor pune în legătură cu un interes material sau o chestiune financiară care se va complica prin tertipuri, dar și prin radicalismul sau trezirea la realitate a nativilor pe fondul Lunii Noi în Scorpion, în opoziție, la grad perfect, cu Uranus în Taur
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 30 octombrie – 5 noiembrie

TAUR

Efort de a tempera elanul nejustificat sau inoportun al unor persoane la care Taurii țin, dar cărora nu le pot permite derapaje. Între 2 noiembrie, după ora 1:11, și începutul zilei de 4 noiembrie, mecanisme astrale discrete, neutre, pentru starea de sănătate dar și pentru relațiile de serviciu.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 30 octombrie – 5 noiembrie

GEMENI

Între 4 noiembrie și 5 noiembrie, tranzit sporit în intensitatea lui de forța Lunii Noi în Scorpion, din 4 noiembrie, care va spori factorii de risc și de evoluție neobișnuită, atât a sănătății, cât și a relațiilor de muncă, permițând abordări nu tocmai legale (clauze abuzive, condiții greu de acceptat, interdicții sau limitări ale unor drepturi impuse ca niște clauze contractuale) care, pe fondul unei crize personale profesionale sau financiare, ar putea fi acceptate de către unii nativi.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 30 octombrie – 5 noiembrie

RAC

În ziua de 5 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie 2022, va străbate sectorul relațiilor parteneriale, fiind un factor de stabilitate în dialogurile dintre soții aflați în dificultatea de a ajunge la o înțelegere, în cazul unor negocieri sau în cazul evoluției unor procese și litigii prin ordine în gândire, responsabilitate și corectitudine.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 30 octombrie – 5 noiembrie

LEU

Tranzitul planetei Marte prin Scorpion va genera tensiuni și situații neclare care vor trebui rezolvate rapid și energic în sectoarele legate de contracte, căsătorie, partaje, afaceri.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 30 octombrie – 5 noiembrie

FECIOARA

Între 4 noiembrie, după ora 2:53, și 5 noiembrie, registrul comunicării va fi incomodat de prezența, în acest sector, din 30 octombrie, a planetei Marte. Până pe 13 decembrie a. c., acesta va contura factori de stres și de conflict, reacții disproporționate, răstălmăcire sau înțelegere eronată a realității, dar, din păcate, va croi drum liber unora pentru a înșela prin cuvinte meșteșugite, a minți, a dezinforma, a bârfi, a complota, a lansa acuzații nefondate, a șicana.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 30 octombrie – 5 noiembrie

BALANȚA

Între 2 noiembrie, după ora 1:11, și începutul zilei de 4 noiembrie, Luna va străbate zodia Balanței și se va plasa în tranzit prin casa I a cerului de naștere al celor despre care vorbim acum, pe care îi va susține blând, discret, subtil, atât în felul de a fi, de a vorbi sau de a gândi, cât și în felul în care vor reacționa în ipostazele mai gălăgioase, mai dezordonate și mai deranjante.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 30 octombrie – 5 noiembrie

SCORPION

Între 4 noiembrie, după ora 2:53, și 5 noiembrie, Luna va străbate zodia Scorpionului și se va plasa în casa I a cerului de naștere al acestor nativi, dându-le un plus de subtilitate și intuiție ori de forță telepatică. În ziua de 4 noiembrie, ea se va afla în postura de Lună Nouă în Scorpion, în opoziție cu Uranus, în tranzit prin Taur, plasat în casa a VII-a, a relațiilor parteneriale, constituind un factor astral suficient de puternic pentru a genera tensiuni, conflicte, certuri, nemulțumiri profunde ori izbucniri pătimașe (gelozie, invidie).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 30 octombrie – 5 noiembrie

SĂGETĂTOR

Între 4 noiembrie, după ora 2:53, și 5 noiembrie, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul Lunii Noi în Scorpion, din 4 noiembrie, care va marca sectorul bolilor lungi și cronice și ar putea rechema o suferință mai veche.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 30 octombrie – 5 noiembrie

CAPRICORN

Capricornii vor avea grijă să nu adopte poziții radicale care pot stârni revoltă sau comentarii negative ori ostilitate la adresa lor. Între 4 noiembrie, după ora 2:53, și 5 noiembrie, sectorul relațiilor de prietenie va fi răscolit de Luna Nouă în Scorpion, din 4 noiembrie, care va accentua factorii de nemulțumire ai nativului (dezamăgire, surprize neplăcute) față de un apropiat dintr-un grup de acțiune și inițiativă pentru că nu este competent, nu este corect sau are un comportament neadecvat.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 30 octombrie – 5 noiembrie

VĂRSĂTOR

Între 4 noiembrie, după ora 2:53, și 5 noiembrie, solicitări legate de exercitarea profesiei sau a funcției dintre cele mai dificile, ca efect al Lunii Noi în Scorpion, din 4 noiembrie, care va crea valuri de ostilitate și de dizarmonie în toate mediile în care nativul va fi prezent sau va trebui să-și exprime un punct de vedere ori să susțină un interes.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 30 octombrie – 5 noiembrie

PEȘTI

Între 2 noiembrie, după ora 1:11, și începutul zilei de 4 noiembrie, echilibru financiar, comportament inteligent ori de câte ori va fi vorba de cheltuieli, de investiții sau de plasamente patrimoniale; consultări necesare și binevenite pe aceste teme. Între 4 noiembrie, după ora 2:53, și 5 noiembrie, universul gândurilor înalte, al conștiinței, al crezurilor va trece prin furtuna unor ipostaze de viață și activitate care le vor pune, pe multe dintre acestea, sub semnul întrebării, al îndoielii, al dezamăgirii sau al nevoii cultivării lor în viitor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 30 octombrie – 5 noiembrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop