Horoscop de weekend: 30 – 31 octombrie, atmosferă întunecată și secrete ascunse adânc

Horoscop de weekend: 30 – 31 octombrie:  pe 30 intră Marte în Scorpion. O atmosferă macabră și întunecată.

BERBEC

Un weekend cu o schimbare de registru. Începe o furtună în viața voastră. Între timp planificați niște vacanțe pentru viitorul adevărat. Aveți o persoană cu care sunteți pe aceeași lungime de undă. Aveți niște secrete pe care le ascundeți adânc.

TAUR

Nu vă simțiți în largul vostru, cineva vă strânge în corzi, vă impune ceva, vă pune condiții, primiți niște sarcini. Sunteți obligați să faceți ceva pentru  că primiți aceste obiective. Este obligatoriu. Este cam abrupt și nu vă pică bine. Nu prea vă place…

GEMENI

Cineva intervine în planurile voastre și vi le dă peste cap. Se strică tot, dar vina este și a voastră, v-ați întins mai mult decât era cazul. Încep blocaje în viața voastră care se vor prelungi pe parcursul acestei luni. S-ar putea să fie lecții din care aveți ceva de învățat.

RAC

Sunteți liniștit, vă ocupați de casă sau de sufletul vostru. Vă retrageți în sinea voastră și faceți puțină curățenie în suflet, renunțați la un balast emoțional pentru a găsi liniștea și confortul. Nu prea ieșiți din casă. Atenție, este liniștea dinaintea furtunii. Dar în acest weekend este liniște.

LEU

Sunteți salvatorul unor persoane, ajutați oamenii din jur, oferiți soluții bune. În sufletul vostru începe un tumult care se va prelungi toată luna noiembrie. Interveniți în viețile unor cunoscuți și le oferiți niște sfaturi.

FECIOARA

Dați dovadă de maturitate și claritate mentală. Vă faceți remarcat astăzi datorită experienței și cunoștințelor voastre. Vedeți lucrurile dintr-o perspectivă diferită, sunteți stăpâni pe situație și ceilalți observă lucrul acesta. Aveți ceva de transmis lumii.

BALANȚĂ

Scăpați de Marte din zodie, asta înseamnă eliberare și bucurie. Abia peste doi ani se va întoarce. De astăzi ieșiți în evidență, Marte v-a lăsat energie și lumină. S-au clarificat multe lucruri la voi în viață.

SCORPION

Intrați în centrul atenției, la voi în zodie se vor întâmpla multe lucruri. Se închide un capitol, puneți punct, trageți concluzii. Reporniți motoarele într-o altă direcție. Pregătiți terenul pentru o mare schimbare. Cam pe 4-5 noiembrie o sa-i dați drumul.

SĂGETĂTOR

Simțiți nevoie de odihnă și liniște. Disconfortul din viața voastră este legată de o persoană în care nu aveți încredere, vi se pare că ascunde ceva. Este o persoană apropiată de voi.

CAPRICORN

Este un weekend de succes, aveți certitudinea că cei din jur sunt oameni pe care vă puteți baza.  Vă ajută și joacă un rol pozitiv în viața voastră. Ați judecat greșit oamenii și acum realizați că ați greșit. Ați pus etichete nepotrivite. Se leagă prietenii noi.

VĂRSĂTOR

Nu e ușor ce se întâmplă azi în zodia voastră. Încep orgoliile, sunt persoane în viața voastră care vă irită la culme, se nasc animozități și dușmănii. Cu răzbunări, tebsiuni, discuții aprinse. Pot fi discuții între părinți și copii.

PEȘTI

Aveți energie din belșug, este un weekend bun, cu sentimente plăcute în familie. Faceți un bilanț al lunii octombrie și realizați că nu a fost tocmai rău. Primiți vorbe bune. Se încheie o etapă și ieșiți pe plus. Aveți un sentiment de împlinire.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro