Horoscop de weekend: 11 – 12 decembrie

Un weekend cu trăiri intense, emoții puternice, deopotrivă în bine și rău.

BERBEC

Această conjuncție astrală vă dă idei, s-ar putea să visați ceva important. Sunteți relaxați și nu sunteți încâncenați. Aveți inspirație să faceți ceva frumos și important. Vă liniștiți în urma acestei rezolvări.

TAUR

Erați supărat și decepționat de ceva vreme, dar astăzi se întâmplă lucruri bune care rezolva o problemă. Vine o resursă de undeva: veste/vis/știre/o persoană care rezolvă acel impas. Se aprind din nou motoarele în vieța voastră.

GEMENI

Luptați pentru a ajunge undeva, dar cineva din anturaj vă poartă ghinion. Aveți în jur condiții nefavorabile, voi vreți să reușiți dar condițiile din jur nu vă ajută. Este multă răutate în jurul vostru. Vă taie elanul.

RAC

Vă tentează să plecați undeva, deși s-ar putea să fie costisitoare. Vă întâlniți cu oameni interesanți, schimbați decorul. Vă gândiți să plecați undeva mai departe.

LEU

Există o problemă în relația de cuplu care a apărut de ceva vreme. Ați tot tolerat această bubă, ați trecut peste și ați încercat să arătați că sunteți înțelegător. Dați dovadă de înțelegere și liniște.

FECIOARA

Vă luați o pauză, nu vreți să faceți nimic, nu aveți chef să vă implicați în nimic care ar fi mâncător de energie. Din fericire există cineva lângă voi care vrea să vă cucerească sau să vă câștige încrederea.

BALANȚA

Este un moment mai neplăcut, sunteți însingurat și împovărat. Vă e teamă de ceva, doriți un pic de compasiune sau de milă din partea cuiva. Vă simțiți abandonați. Vă plângeți prietenilor de viața voastră, de impasul acesta.

SCORPION

O confruntare cu cineva pe care nu-l placeți. Se plătesc niște polițe, ce ați făcut voi cândva se întoarce, dar și invers, ce vi s-a facut, veți face mai departe. Nu este o răzbunare ci o datorie karmică. Bun sau Rău.

SĂGETĂTOR

Reunțați la un lucru care nu v-a ieșit tot anul, îl abandonați și acceptați situația. Nu ați înaintat, ați investit timp și energie degeaba, puneți punct aici. Vă veți elibera și nu veți simți că este un eșec.

CAPRICORN

O persoană din jur vă ridică mari semne de întrebare. Îl urmăriți de ceva vreme și e posibil să-l prindeți astăzi cu minciuna. Pot apărea lacrimi și cuvinte mai dure.

VĂRSĂTOR

Aveți un anturaj bogat week-end-ul acesta, faceți ceva împreună, în echipă. Este foarte plăcută atmosfera, sunt cuvinte frumoase, susținere. Este un grup de persoane foarte amabile.

PEȘTI

Ieși pe undeva și vă place foarte mult asta, ați intrat în atmosfera Crăciunului, va împodobiți casa. S-ar putea să aveți musafiri. Vă place universul vostru. Vreți să aduceți un aer proaspăt casei voastre.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro