Horoscopul lunii septembrie 2008

Septembrie este o luna a progresului. Oricine are un obiectiv bine definit poate face pasi importanti in directia dorita. Lucrurile nu decurg calm, de la sine, fara incidente. Dar daca nu dai inapoi la cel dintai obstacol, daca stii sa recunosti si sa eviti riscurile, daca esti dispusa sa lupti pentru a ajunge acolo unde vrei, vei avea realizari semnificative.

BERBEC – 21.03-20.04
Truda din ultima vreme este rasplatita prin succes. Cariera se asaza pe baze mai solide, te bucuri de recunoastere si apreciere, ai sanse de avansare ierarhica sau sociala. Pot aparea noi colaborari si contracte, cu impact favorabil asupra finantelor. Concurenta si rivalitatile nu sunt excluse. Nevoia de relationare afectiva este uriasa, pasiunile sunt fierbinti.

Taur – 21.04-21.05
Trigonul Jupiter-Saturn iti ofera oportunitati de progres, cu precadere in zona dezvoltarii personale, a studiilor sau interactiunilor la distanta. Te mai ajuta sa-ti valorifici talentele, sa-ti promovezi imaginea, sa speculezi situatiile prielnice. Consumi multa energie in zona muncii sau a sanatatii, de obicei cu folos. Stradaniile legate de copii sunt incununate de reusita.

Gemeni – 22.05-21.06
Ai perspective excelente in privinta investitiilor si a proprietatilor. Este un moment propice pentru a cumpara, construi sau renova o casa, a avansa in demersul intrarii in posesia unei mosteniri sau a altor drepturi de familie, pentru a prospera material gratie partenerului sau colaboratorilor. Se accentueaza erotismul, dorul de aventura si distractii.

Rac – 22.06-22.07
Este o perioada minunata pentru a-ti uni fortele cu altcineva in vederea indeplinirii cu succes a telurilor tale profesionale, pentru a gasi un bun consilier, medic, etc. Poti demara cu succes negocierile referitoare la un proiect pe termen lung sau poti purta discutii pe marginea unor subiecte sensibile. Pentru cuplu, este o perioada de fondare sau consolidare.

Leu – 23.07-22.08
Septembrie incurajeaza consolidarea sigurantei personale, prin munca productiva si stabilizare financiara. Veniturile pot creste gratie unor comenzi suplimentare, aparitiei unui second job sau a unuia mai bine platit. Acum iti poti analiza lucid situatia materiala si poti lua cele mai adecvate masuri pentru imbunatatirea ei. Ai multa putere de convingere.

Fecioara – 23.08-22.09
Este timpul sa faci unele schimbari, sa-ti reorganizezi domeniile de viata care te nemultumesc, sa te debarasezi de ce este expirat sau defect pentru a face loc altor lucruri, noi si constructive. Subiectele care atrag acum atentia par sa aiba legatura mai ales cu sanatatea, relatiile, banii si stilul de viata. Septembrie iti ofera niste sanse, pe care nu trebuie sa le ratezi.

Balanta – 23.09-22.10
Te asteapta o luna plina de freamat si pasiune, bogata in evenimente pe care, probabil, le provoci chiar tu. Ai energie, vointa si magnetism. Astrele au impact asupra caminului, conditiilor de locuit. Familia pare sa prospere sau sa se mareasca, pot aparea evolutii pozitive privind investitiile, evaluarea imobilelor detinute sau mutarea intr-o casa mai mare.

Scorpion – 23.10-21.11
Daca vrei sa-ti pui la punct proiectele de viitor, profita de trigonul Jupiter-Saturn. Te ajuta sa concepi strategii inteligente si fezabile, sa gasesti sustinatori ori persoane cointeresate si sa-ti negociezi bine conditiile. Importanta prietenilor in viata ta poate fi pusa din nou in evidenta. Ai ocazia sa afli informatii utile, sa cunosti oameni de valoare.

Sagetator – 22.11-20.12
A venit vremea sa ti se rasplateasca efortul facut pentru indeplinirea obligatiilor dificile din ultima vreme. Poti arata lumii cât esti de buna si exista o mare probabilitate sa fii avansata, premiata, laudata. Sporirea respectului de sine este insa insotita si de lucruri mai palpabile, cum ar fi cresterea veniturilor sau alte satisfactii materiale. In rest, prietenie si voie buna!

Capricorn – 22.12-20.01
Pasesti intr-una dintre cele mai bune luni ale anului. Acum poti face progrese mari in indeplinirea scopurilor, indiferent care ar fi ele. Cariera, banii, cultura si voiajele par a avea un cuvânt mai greu de spus. Iti fructifici foarte bine sansele, iti consolidezi pozitia ierarhica, sociala, financiara. Lupti pentru a fi respectata si a avea mai multa independenta si putere.

Varsator – 21.01-19.02
O ameliorare a finantelor devine posibila ca urmare a unei sanse inexplicabile, a unor demersuri secrete sau a ajutorului primit de la o persoana retrasa, care doreste sa ramâna in umbra sau care are legaturi cu mediile clandestine. Ai succes in activitatile ezoterice, oculte, culturale, psihologice. Te mai poti elibera de temeri si obiceiuri nedorite.

Pesti – 20.02-20.03
Septembrie reliefeaza relatiile de cuplu, colaborare, prietenie sau de grup. Cele vechi se reasaza pe noi baze, mai rationale, care-ti dau mai multa libertate de miscare, iar cele care apar acum vor fi intemeiate pe incredere si responsabilitate. Poti porni la indeplinirea unui vis alaturi de cineva care viseaza la fel ca tine. Investitiile sunt in prim plan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop lunar