Horoscopul lunii septembrie 2008

Cele mai importante configuratii si efectele lor
Jupiter in trigon cu Saturn cu efect asupra intregii luni. Aspect care aduce oportunitati de expansiune si progres. Favorizeaza actiunea inteleapta, corecta si bine organizata, permite transpunerea idealurilor in initiative concrete, adaptate conditiilor. Influentele lui pot fi folosite pentru a cladi sau consolida o proprietate, o afacere, o cariera, o relatie. Bine speculat, aduce rezultate durabile.

Mercur in conjunctie cu Marte cu efect asupra intregii luni. Mercur fiind mult mai rapid decât Marte, de obicei il ajunge si il depaseste in viteza, conjunctia durând doar câteva zile. Luna asta, insa, Mercur isi incetineste mersul si se va afla continuu in compania lui Marte. Aspectul este unul de decizie si dinamism. Aduce iuteala de minte, solutii practice si eficienta. In primele trei saptamâni ale lunii actioneaza impreuna cu conjunctiile Mercur-Venus si Venus-Marte.

Venus in conjunctie cu Marte cu efect asupra intervalului 1-23 septembrie. Aceasta conjunctie are rolul de a stimula pasiunea, romantismul, pofta de distractii, evenimentele mondene, contractele. Aduce entuziasm, dar si manifestari impulsive sau cheltuieli exagerate.

Mercur in conjunctie cu Venus cu efect asupra intervalului 1-23 septembrie. Incurajeaza comunicarea, socializarea, amabilitatea si cooperarea. Favorizeaza negocierile si micile compromisuri necesare unor interactiuni armonioase. Apreciaza frumosul si artele.

Marte in careu cu Jupiter cu efect asupra intervalului 1-15 septembrie. Configuratia exacerbeaza increderea in sine, ostentatia, curajul inconstient. Genereaza impulsivitate, imprudenta, excese, actiuni riscante. Toate acestea se manifesta cu precadere la indivizii cu predispozitii turbulente. In rest, trigonul Soare-Saturn tempereaza efectele descrise.

Soarele in conjunctie cu Saturn cu efect asupra intervalului 1-10 septembrie. Este un aspect care aduce vointa, ratiune, concentrare si rabdare. Ajuta la invingerea obstacolelor si depasirea limitelor. Favorizeaza realizarile durabile si actiunile cu bataie lunga.

Soarele in trigon cu Jupiter cu efect asupra intervalului 1-10 septembrie. Aspect care da optimism, curaj si incredere, genereaza oportunitati, favorizeaza expansiunea si creste sansele de reusita.

Soarele in opozitie cu Uranus cu efect asupra intervalului 5-20 septembrie. Combinatie bulversanta, care aduce surprize. Accentueaza spiritul independent, revolta, manifestarile bruste si impulsive.

Marte in trigon cu Neptun cu efect asupra intervalului 15-28 septembrie. Aspect care stimuleaza actiunile care au la baza un ideal, o motivatie ?de suflet?. Aduce inspiratie si credinta in reusita.

Mercur-Venus-Marte Tripla conjunctie, Mercur-Venus-Marte, este foarte activa pâna pe 23 septembrie. Mercur semnifica inteligenta, comunicarea, vioiciunea; Venus – dragostea, frumosul, diplomatia; Marte – energia, curajul, initiativa. Actiunea conjugata a celor trei planete poate duce la sanse mari de reusita. Cu o conditie: latura agresiva si imprudenta a lui Marte sa fie controlata.

Iata in ce domenii se poate face simtita tripla conjunctie, pentru fiecare semn:

 • Berbec: cuplu, colaborari, contracte, rivalitati, procese
 • Taur: slujba, subalterni, obligatii, sanatate, igiena
 • Gemeni: copii, sex, aventura, risc, timp liber, sport
 • Rac: camin, imobiliare, bunuri de patrimoniu, familie
 • Leu: frati, intelect, comunicare, acte, negocieri, drumuri
 • Fecioara: bani, câstiguri regulate, cheltuieli, valori
 • Balanta: corp, infatisare, vitalitate, temperament
 • Scorpion:demersuri secrete, pericole ascunse
 • Sagetator: prieteni, sustinatori, proiecte, imagine
 • Capricorn: ambitie, prestigiu, succes, cariera
 • Varsator: voiaje, strainatate, studii
 • Pesti: afaceri, investitii, imprumuturi, pierderi, fobii

Special Cupidon
Septembrie este o luna cu potential amoros maxim. Nota dominanta o da conjunctia Venus-Marte, aflata in Balanta, zodia cuplului. Aceasta conjunctie este incarcata de o energie pasionala, vie si foarte sexy. Manifestarea ei este impulsiva si nerabdatoare. Aceasta influenta astrala desteapta initiativa de seductie si cucerire si pune atât de mult pret pe erotism, incât ii subordoneaza multe alte aspecte ale vietii.

Interesul pentru sexul opus este urias, sentimentele sunt violente, pasiunea nu poate fi controlata. Totul e superb, cu conditia sa se evite gelozia, certurile de indragostiti sau marile imprudente comise in numele iubirii. Aspectele pe care le fac Venus si Marte cu Jupiter inclina in prima parte a lunii catre excese si pierderea controlului, iar cele cu Neptun aduc in partea a doua a lunii o irezistibila aroma romantic-idealista.

Starul zodiei: Printul Harry
(15 septembrie 1984)
Fiul cel mic al Printului Charles si al Printesei Diana are un talent special de a atrage atentia. Prin apetitul sau pentru petreceri si aventuri galante, dar si prin activitatile militare si umanitare. Fecioara cu Ascendentul in Capricorn, Harry trebuia sa-si arate caracterul muncitor, organizat si responsabil.

Abia peste aceasta temelie solida se suprapun spiritul optimist si aventuros mostenit de la Jupiter conjunct cu Ascendentul, senzualitatea Lunii din Taur, firea sociabila si romantica a planetei Venus din Balanta.

Vezi in pagina urmatoare predictiile fiecarei zodii in luna septembrie >>

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop lunar