Horoscopul lunii martie 2009

Starul zodiei
Printul Albert de Monaco
(14 martie 1958)
Suveranul statului Monaco este Pesti cu Ascendent in Gemeni, Luna in Capricorn si pla­­neta dominanta in Berbec! Un tip complex, inteligent si sensibil, energic si organizat. Fiindca Soarele in Pesti iubeste apa, s-a implicat in protejarea mediului marin; fiindca Luna in Capricorn e fascinata de zapada, e primul sef de stat care a atins Polul Nord; latura de Berbec l-a atras spre sport (bob, cros, sulita, natatie etc.) si i-a accentuat sexualitatea si impusul de a cuceri. Se spune ca prin viata lui amoroasa au defilat Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Halle Berry, Sharon Stone si multe altele.

BERBEC – 21.03-20.04
Venus retrograda insista asupra relatiilor. Cuplul, colaborarile, reuniunile, evenimentele sociale se afla in prim-plan. In anumite cazuri, acestea reclama un efort suplimentar din partea ta. Nevoia de a opera o schimbare la nivelul muncii sau al stilului de viata revine in atentie. Te inflacarezi pentru cauza unui prieten si te atrag proiectele idealiste.

Taur – 21.04-21.05
Cu toate ca pari destul de activa social, relatiile tale nu trec prin cea mai fericita perioada. E posibil sa ai dezamagiri legate de cuplu sau sa simti nevoia de a te indeparta putin, pentru a privi lucrurile din alta perspectiva. Opozitia Saturn-Uranus iti cere o reevaluare a metodelor si atitudinii pe care le ai in calitate de parinte si/sau prieten. Nu neglija sanatatea.

Gemeni – 22.05-21.06
Resimti tot mai stresant necesitatea unei innoiri la nivelul carierei, eventual a unor schimbari in camin si familie. Ai de-a face insa cu anumite piedici si intarzieri. Cineva care-ti promisese un sprijin ar putea bate in retragere, iar un proiect de suflet inainteaza dificil. Principiile inalte si cunoasterea superioara sunt pilonii pe care-ti axezi multe dintre actiuni.

Rac – 22.06-22.07
O plecare, o intoarcere, un demers intelectual sau unul spiritual – iata cam in ce zona se concentreaza nedumeririle si nelinistile tale… Cariera intra intr-o perioada interesanta, in care bunele relatii, talentul si placerea cu care lucrezi sunt esentiale. O colaborare mai veche sau o intentie de colaborare nefinalizata in trecut ar putea sa revina in actualitate.

Leu – 23.07-22.08
Autocontrolul e un factor important in relatiile cu ceilalti, fiindca ai emo- tii extrem de intense si foarte subiective. E posibil ca in anumite cir­cum­stante sa reactionezi paroxistic sau sa-ti manifesti imprudent atractiile si repulsiile. Rivalii sau inamicii pot juca necinstit, atacand sub centura. Bugetul trebuie dramuit cu grija, pentru a preveni o situatie de nesiguranta.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop lunar