Horoscopul lunii februarie 2009

Starul zodiei

Justin Timberlake (31 ianuarie 1981)
Nu e doar unul dintre cei mai sexy barbati din lume, ci si un extraordinar muzician, dansator si un actor promitator (a castigat deja sase premii Grammy si un Emmy). In personalitatea lui Timberlake, energia si ingeniozitatea Varsatorului se imbina cu stralucirea insuflata de Ascendentul in Leu si cu netarmurita inspiratie a conjunctiei Luna-Neptun din Sagetator, amplasata in casa scenei si creatiei. De ce e atat de sexy? Conjunctia Luna-Neptun n-aduce doar inspiratie, ci si un irezistibil magnetism.

BERBEC – 21.03-20.04
Venus intra in Berbec, marcand debutul unei perioade relationale active si interesante. Intamplarile lunii pot fi semnificative pentru evolutia contactelor sociale si parteneriale din prima jumatate a anului. Profesional, se contureaza un proiect amplu si e subliniata importanta muncii colective. Forma fizica e excelenta, cat timp nu comiti abuzuri sau imprudente.

Taur 21.04-21.05
Vantul iti sufla in panze, iar cariera avanseaza. Tintele fixate sunt urmarite cu incredere si energie, iar daca au fost stabilite lucid si realist, succesul nu va intarzia la intalnire. Sentimental, ai tendinta de a te aprinde mai lesne decat de obicei, dar nu este foarte sigur ca faci cele mai fericite alegeri. Graba si exagerarea te pot pune in situatii emotionale inconfortabile.

Gemeni – 22.05-21.06
Ai perspective excelente in studiu, cercetare si orice alta indeletnicire care pune la treaba intelectul superior. Iti poti largi orizontul cultural si spiritual, iar departarile te cheama sau isi trimit soli catre tine ? voiajele si relatiile la distanta sunt in atentie. Prima parte a lunii aduce inlaturarea unui blocaj financiar sau un avantaj material amanat ori mult asteptat.

Rac – 22.06-22.07
Ai multa initiativa in aria afacerilor, investitiilor sau in exploatarea unor surse colaterale de venit. Totusi, ai grija ca, din lacomie, sa nu te lasi pacalita sau, mai rau, sa te pacalesti singura, fiindca daunele pot fi destul de severe. O relatie beneficiaza consistent de pe urma comunicarii si informarii. Primesti un dar sau ti se restituie ceva.

Leu – 23.07-22.08
Interactionezi hiperactiv. Poate fi vorba de o noua pasiune sau de o dinamizare a relatiilor in general, de noi initiative, de catalizarea eforturilor comune, de calatorii si contacte la distanta, legate de cuplu, colaborari sau evenimente sociale. Inflacararea si subiectivismul iti pot aduce, insa, si episoade conflictuale. Finantele reclama atentie in ultima decada.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop lunar