Horoscopul lunii mai 2017 pentru Vărsător: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Vărsător

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Vărsător anticipează o perioadă în care te vei concentra mai mult asupra familiei și te vei simți foarte bine între ai tăi.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Vărsător

Încerci să faci totul pentru ei și fericirea lor este fericirea ta. Chiar și planurile privind cariera le vei face în mijlocul și cu susținerea familiei. Acest lucru îți va fi de folos mai târziu, când aspectele planetare se vor concentra pe carieră.

La începutul lunii aceasteia, vei fi independentă și vei adopta propriile căi și decizii. Mai târziu va trebui să contezi pe colaborarea cu ceilalți și să faci compromisurile necesare pentru a-ți atinge obiectivele. Interesele celorlalți vor fi dominante și va trebui să fii flexibilă în abordări.

După 21 mai, cei născuți în februarie vor fi interesați de studii și de activități creative.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Vărsător: CARIERĂ

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Vărsător atrage atenția că atât cât cariera cât și afacerile nativilor în zodia Vărsătorului vor fi oarecum haotice în mai. Probabil că nu vei fi de acord cu colegii sau partenerii de afaceri în multe privințe. Trebuie să faci eforturi și să apelezi la toată diplomația de care ești capabilă ca să depășești cu bine această perioadă delicată.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Vărsător: BANI

Influențele contradictorii ale planetelor Marte și Neptun vor face ca situația ta financiară să fie fluctuantă luna aceasta. Agresivitatea planetei Marte va fi contracarată de prudența specifică lui Neptun, așa încât nu îți va fi clar dacă socotelile ies sau nu.

Un lucru este clar: situația este bună, normală, cu nimic mai proastă ca de obicei. Deci poți să-ți conntunui graficul de plăți și de cheltuieli. Cu toate acestea, vei avea unele neînțelegeri cu partenerul tău în privința banilor.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Cu dragostea vei sta foarte bine în mai. Dacă ești singură, vei căuta un partener care să-ți ofere susținere emoțională. Dragostea te așteaptă undeva, în apropierea casei tale, până pe data de 21, și în adunările sociale și profesionale după această dată. Important este să întâlnești persoana cea mai compatibilă.

Dacă ești într-o relație permanentă, după data de 20 vei merge cu partenerul tău la petreceri și alte soiuri de întruniri sociale în căutarea distracției și amuzamentului. Probabil că vă veți face niște destăinuiri amuzante.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Vărsător arată anumite semne de îngrijorare privind sănătatea. Până pe data de 20, vei fi vulnerabilă, sensibilă și irascibilă. După această dată, va urma o perioadă agitată și dezordonată, care te va obosi peste măsură. Remediile indicate sunt terapia cu muzică, meditația și relaxarea în natură.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop