Horoscopul lunii mai 2017 pentru Pești: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Pești

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Pești indică faptul că luna aceasta Casa Familiei este mai puternică decât Casa Carierei iar Marte se află în semnul tău.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Pești

Aspectele planetare privind familia sunt favorabile, cele privind cariera fiind regresive. Deci este timpul să lucrezi pentru armonia în familie și pentru echilibrul tău psihic.

Inițiativele personale și acțiunile curajoase sunt foarte importante și îți garantează succesul în cea mai amre parte a lunii mai. Către sfârșitul lunii va fi nevoie de cooperarea cu ceilalți și va trebui să manifești flexibilitate și diplomație.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Pești: CARIERĂ

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Pești avertizează că luna aceasta cariera nu va fi domeniul tău forte și nici principalul centru de atenție. Poți folosi acest răstimp pentru a face planuri, pentru a analiza și pentru a lua hotărâri. Poți face anumite manevre și îți poți întinde antenele, astfel încât următoarea perioadă să te găsească pregătită pentru acțiune.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Pești: BANI

Luna aceasta s-ar putea spune că banii aleargă după tine mai mult decât decât alergi tu după ei. Este important să nu ratezi ocazia de a-ți asuma un angajament nou, chiar dacă ți se pare că nu ai nevoie. Trebuie să profiți când ți se oferă.

Dacă ai o afacere, vei atrage un partener sau un investitor și asta, doar datorită farmecului tău personal. Nu rata reuniunile sociale și profesionale care apar la orizont!

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Multe oportunității pentru nativii în Pești care sunt în căutarea dragostei! Din păcate, luna asta ești capricioasă și îți schimbi părerile de la o zi la alta.

În partea de început a lunii, te interesează mai mult partea materială și câștigul în influență într-o eventuală relație. După această fază, te va atrage mai mult inteligența și discursurile interesante. Compatibilitatea emoțională și grija vor fi cerințele spre sfârștul lunii. Poți găsi dragostea chiar în mediul tău profesional sau printre prieteni.

Relațiile existente vor face progrese luna aceasta. Cum ești într-o perioadă de maximă intensitate sexuală, ai putea trece la îndeplinirea obiectivului „sarcina'.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Pești: SĂNĂTATE

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Pești dă cele mai bune vești în privința sănătății. Iar dacă acorzi suficientă atenție odihnei și relaxării, te vei menține în cea mai bună formă. Echilibrul emoțional și constanța psihică ți le poți asigura prin exerciții de respirație și meditație.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop