Horoscopul lunii mai 2017 pentru Fecioară: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Fecioară

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Fecioară anticipează că implicarea ta în domeniul profesional va fi foarte puternică luna aceasta, în timp ce familia și aspectele emoționale vor rămâne undeva, în fundal.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Fecioară

În primele trei săptămâni ale lunii mai, cooperarea și compromisul sunt esențiale pentru Fecioară în atingerea obiectivelor. În cea de a patra săptămână, va trebui să schimbi strategia și să mergi înainte pe cont propriu.

Prima jumătate a lunii mai este favorabilă îmbunătățirii nivelului de cunoaștere, prin studiu și / sau călătorie.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Fecioară: CARIERĂ

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Fecioară descrie ca utile în carieră toate relațiile posibile: familie, prieteni, șefi, contacte sociale și profesionale. Cu cât acestea funcționează mai bine, cu atât vei reuși să te detașezi din plutonul executanților și să ocupi o poziție determinantă în echipa ta de lucru.

Dacă vei avea ocazia să participi la un training, nu sta pe gânduri: nu întâmplător ți-a ieșit în cale și ai capacitatea maximă de asimilare. Contribuția ta la bunul mers și profitabilitatea companiei nu va trece neobservată.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Fecioară: BANI

Poziția ta financiară este una solidă luna aceasta și se va datora muncii eficiente din perioadele trecute. În principal, banii vor veni de pe urma activităților profesionale. Nu ești genul care să aștepte marele câștig de la loterie!

Se pare că, în intervalul care urmează, familia se va chivernisi mai bine cu banii, vor scădea anumite cheltuieli – de unde și senzația de confort financiar sporit.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Față de luna trecută, compatibilitatea ta cu celelalte zodii va fi mai greu de echilibrat. Vor fi conflicte în relația exitentă și, dacă s-a adunat prea mult, este posibilă despărțirea. Partenerul tău își dorește mai multă libertate și vor avea loc ieșiri emoționale și nervoase care vor afecta sentimentele.

În afară de starea conflictuală, angajamentele tale profesionale vor constitui încă un impediment în calea intimității, a vieții sexuale. Dacă nu este o relație la care să fii dispusă să renunți, va trebui să faci un effort de echilibrare a acestor aspecte ale vieții.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Vei fi într-o stare de sănătate bună până pe data de 20 mai, după care trebuie să fii mai atentă cu tine: să te odihnești mai mult și să faci pauze de concentrare într-o singură direcție. Va trebui să alegi și să faci ceea ce este esențial și, pe cât posibil, să delegi din atribuții.

Luna aceasta este ideală pentru detoxifiere și scădere în greutate, cu ajutorul unui regim alimentar cu mai multe verdețuri și crudități.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop