Horoscopul lunii IUNIE 2022

Horoscopul lunii IUNIE 2022: o lună destul de liniștită pentru unii, dar cu zodiile de foc aflate în prim plan care vor face ravagii printre cunoscuți.

BERBEC

Mici schimbări făcute în mediul de lucru sau în cel casnic vor avea un efect revigorant. Puţină culoare în plus şi vei privi cu alţi ochi plăcerile vieţii pe care le ignorai.

TAUR

E timpul pentru un nou look! Începe prin a-ţi pune în evidenţă calităţile – şi dacă nu eşti sigură care-s acelea, întreabă pe cineva în a cărui părere sinceră ai încredere.

GEMENI

Următoarele 12 luni îţi vor aduce multiple oportunităţi de a-ţi extinde aria preocu­părilor. Orice formă de educaţie, de la studii de la distanţă sau cursuri practice, la învăţarea unei limbi străine – toate se pot transforma în proiecte interesante. Cu Marte, planeta pasiunii şi a vitalităţii, aflat de partea ta, stai pe un butoi de pulbere! Dacă nu ştii încotro să-ţi canalizezi energia, aşteaptă până când Luna nouă te va ajuta să-ţi focalizezi atenţia.

RAC

Cu Venus în semnul tău, bunul gust şi simţul tău estetic vor străluci. Încrederea în tine însăţi va primi un impuls pe 14, când un simplu compliment îţi va confirma calităţile.

LEU

Ştii ce vrei şi ştii cum să obţii ceea ce vrei. În jurul datei de 7, va trebui să fii abilă într-o negociere şi, dacă nu vei ceda impulsivităţii tale obişnuite, vei avea o realizare importantă.

FECIOARA

Energia cosmică din iunie sugerează că este timpul să te eliberezi din toate obişnuinţele istovitoare, oricare ar fi ele. Şi asta îţi va aduce multă uşurare şi confort psihic.

BALANȚA

Luna iunie te găseşte pregătită psihic pentru schimbări în stilul de viaţă. Dar fii atentă în jurul datei de 10, când vei fi tentată să laşi garda jos şi să comiţi imprudenţe financiare.

SCORPION

Vei fi în forma necesară pentru a face nişte planuri importante, dar nu lăsa pe nimeni să te influenţeze – în mod special la sfârşitul lunii, când toţi cred că le ştiu pe toate.

SĂGETĂTOR

Va fi mai greu decât crezi să-ţi respecţi toate angajamentele. S-ar putea să-ţi fi asumat prea multe, dar cei din jur vor fi înţelegători dacă-ţi vei recunoaşte sincer limitele.

CAPRICORN

Conjuncția din 23 va face lumină într-o situaţie care trenează în viaţa ta personală. Vei fi capabilă să laşi la o parte îndoielile şi să trăieşti după propriile tale reguli.

VĂRSĂTOR

Excursiile şi ieşirile în oraş îţi vor face multă plăcere. Dacă plănuieşti o călătorie, lucurile vor ieşi mai bine decât poţi spera şi va fi o experienţă cu adevărat memorabilă.

PEȘTI

Ai fost sub presiune cu tot ceea ce ai avut de făcut, dar luna iunie va fi o perioadă relaxată. Asta nu înseamnă că-ţi vei coborî standardele: vei munci mai puţin dar mai cu cap.

Foto:123rf

Citeste și:

Compatibilitatea în dragoste a Gemenilor cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop lunar