Horoscopul lunii ianuarie 2009

Citeste ce iti rezerva astrele pentru prima luna din anul 2009!

STARUL ZODIEI

REGELE JUAN CARLOS AL SPANIEI (5 ianuarie 1938)
Generalul-dictator Francisco Franco a fost inspirat cand l-a desemnat pe Printul Juan Carlos drept succesorul sau la conducerea Spaniei. Probabil ca a intuit vocatia monarhica a acestuia, pe care orice astrolog o poate depista dintr-o privire: Jupiter, Marele Benefic, domneste impreuna cu Luna in casa a X-a, a rangului, functiei si prestigiului, iar Venus, stapana hartii, e conjuncta cu "regalul" Soare, care, la randu-i e conjunct cu stralucitoarea stea Vega (Alpha din Lira), promitatoare de faima si bogatie.

BERBEC – 21.03-20.04 Ai sanse frumoase pe taramul carierei. Te impui croindu-ti drumul cu energie, curaj si eficienta. Abia astepti sa lupti pentru ceva, sa cuceresti o reduta, sa mai urci o treapta. Gratie inegalabilului talent mobilizator, ai succes in proiectele colective si te bucuri de o mare popularitate. Prietenii si protectorii te sustin, adeptii te urmeaza. Sentimental, esti in asteptare…

TAUR – 21.04-21.05 Cu o sustinere planetara deosebit de solida, luna asta izbutesti cu brio cam tot ce-ti propui. Este ca si cand cineva ti-ar netezi calea si ti-ar presara-o, din loc in loc, cu ocazii favorabile. Ultima decada poate fi fabuloasa in termenii succesului profesional sau ai imaginii si statutului social. Poti avea insa unele surprize neplacute din partea copiilor sau prietenilor.

GEMENI – 22.05-21.06 Gratie farmecului personal, te bucuri de inlesniri si mici sanse in cariera, care ar mai putea fi marcata de o schimbare in a doua parte a lunii. Bine aspectat, Marte iti aduce initiativa in afaceri, investitii profitabile, castiguri suplimentare sau alte avantaje materiale. Un succes legat de studii, ca latorii sau relatii la distanta este de asteptat in ultima decada.

RAC – 22.06-22.07 Toata energia si tot interesul ti se indreapta spre ceilalti. Evenimentele de varf pot privi cuplul, asocierile, rivalitatile, procesele sau poate ca pur si simplu duci o viata sociala foarte intensa, participand la diverse intalniri, eventual chiar… organizandu-le! Te consumi destul de mult, dar, per total, iesi bine. In zona financiara se profileaza un castig in decada a treia.

LEU – 23.07-22.08 O luna incarcata, cu multa munca si tot felul de obligatii, in care reusesti doar daca te organizezi foarte bine. Lucrand sistematic, poti face intr-o luna cat altii intr-un an si, in plus, poti sa-ti sporesti veniturile, lucru deloc de neglijat intr-o perioada in care finantele nu sunt prea sigure. Ultima decada promite optimism, noroc in dragoste si succes colaborari.

FECIOARA – 23.08-22.09 Ianuarie vine cu un plus de vigoare fizica si cu un impuls irezistibil de a-ti incerca norocul. Stii sa te pui in valoare si sa-ti prezinti marfa, ai o excelenta viteza de reactie, care te ajuta sa exploatezi in favoarea ta situatiile avantajoase si sa atingi succesul. Energia sexuala si deschiderea spre experimente amoroase se amplifica. Resimti tentatia riscului si aventurii…

BALANTA – 23.09-22.10 Caminul si proprietatile preiau primul loc in interesele tale. Este zona in care actionezi, iei masuri, cheltuiesti energie si timp. Poate ca redecorezi casa, te muti, intreprinzi ceva legat de un teren sau te implici in rezolvarea unei probleme de familie. In munca, sunt incurajate schimbarea si innoirea. Satisfactiile cele mai mari ti le aduc dragostea sau copiii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop lunar