Horoscopul lunii APRILIE: nu lăsați bârfele să vă strice profunzimea unei prietenii

horoscop aprilie

Horoscopul lunii APRILIE: nu lăsați bârfele să vă strice profunzimea unei prietenii

BERBEC
21 martie – 20 aprilie

Ai sentimentul că toate îți vor merge bine și nu te înșeli. De cele mai multe ori chiar optimismul tău a fost cheia tuturor reușitelor. Vei avea mai multe responsabilități decât ai avut până acum, dar te achiți admirabil de ele. Nu aștepți și nici nu accepți ajutor, pentru că ești adepta zicalei potrivit căreia lucrurile bine făcute sunt doar cele pe care le faci cu mâna ta. Ești tentată de ceva vreme să achiziționezi un produs scump, dar necesar. Împlinește-ți această dorință dar nu te grăbi atunci când îl alegi și nu îl cumpăra condusă de impulsul de moment. Vei trece cu brio testele la care te supune viața profesională.
Fii răbdătoare cu partenerul. Nu este rău intenționat!

TAUR
21 aprilie – 20 mai

Discreția este foarte importantă pentru tine, iar cei din anturajul tău nu se pot lăuda cu această calitate. Mai triază-i… Adaptează-te schimbărilor din viața ta. Unele probleme mici de sănătate îți amenință echilibrul psihic.

GEMENI
21 mai – 21 iunie

Ești de admirat pentru implicarea în acte caritabile. Doar fii atentă pe cine ajuți, pentru că unii încearcă să profite de bunătatea ta. Incertitudinea privind statutul tău la job se va risipi în curând.

RAC
22 iunie – 22 iulie

Chiar dacă nu ai avut planificată o schimbare de domiciliu, vei constata că a fost binevenită și cu avantaje mai mari decât cele la care puteai visa. Te consumi participând la prea multe evenimente sociale.

LEU
23 iulie – 22 august

Filosofia ta de viață se schimbă radical ca urmare a unor conjuncturi în mijlocul cărora te vei afla la sfârșitul lunii aprilie. Ține-te tare! Divergențele cu partenerul îți zguduie puternic încrederea în el.

FECIOARĂ
23 august – 22 septembrie

Punctul tău de vedere cu privire la încheierea unei tranzacții se bazează numai pe presupuneri. Sunt doar presupuneri, nu ai nicio dovadă. Fii prudentă în privința cheltuielilor, ai nevoie de o rezervă de bani.

BALANȚĂ
23 septembrie – 22 octombrie

Se aud ori clopote de nuntă, ori oportunități pentru o afacere care te va urca „pe cai mari'. Nu ai motive să fii precaută. Dă tot ce ai mai bun în tine! Te-ai îngrijorat pentru sănătatea ta fără niciun motiv. Era doar oboseala.

SCORPION
23 octombrie – 21 noiembrie

Lipsa de comunicare afișată nu te ajută să îți înțelegi responsabilitățile. Partenerul și-a cam pierdut răbdarea și se gândește să facă o schimbare. Stăpânește-ți orgoliul! Nu te-a ajutat în nicio împrejurare.

SĂGETĂTOR
22 noiembrie – 20 decembrie

Atâta distracție și atâtea nopți nedormite te pot epuiza. Să știi că nu ești obligată să răspunzi afirmativ chiar tuturor invitațiilor. O veste îți schimbă planurile pentru vară.Promisiunea unei recompense financiare este praf în ochi…

CAPRICORN
21 decembrie – 19 ianuarie

Stăpânește-ți emotivitatea și spune lucrurilor pe nume, fără menajamente. Oamenii nu sunt rău intenționați, dar nici nu știu ce așteptări ai de la ei. O rudă de departe are niște planuri de viitor pentru tine.

VĂRSĂTOR
20 ianuarie – 18 februarie

Evită orice discuție în contradictoriu pentru că nu ai resursele necesare să le duci până la capăt. Și adesea nici dreptate nu ai. Graba cu care vrei să rezolvi unele aspecte financiare este lăudabilă.
Sinceritatea partenerului are unele… fisuri.

PEȘTI
19 februarie – 20 martie

Din punctul tău de vedere relația ta de dragoste s-a încheiat. Nu și din punctul lui de vedere. Mai ai de dat niște explicații, de final. Sugestiile rudelor apropiate îți pot fi de folos. Profesional, rutina este bună în acest moment.

foto: 123rf

Citeste și:

Cei mai parsivi barbati, in functie de zodie

Te-ai născut când Mercur era retrograd? Iată ce trebuie să știi…

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop