De ce n-au prevăzut astrologii pandemia de coronavirus?

De ce n-au prevăzut astrologii pandemia de coronavirus? Se pare că stelele nu au fost de partea astrologilor, iar planetele nu s-au aliniat astfel încât să-i ajute să vadă pandemia care a oprit planeta în loc.

Un eveniment atât de major să nu fie observabil pe hărțile astrale?? Sunt astrologii o armată de șarlatani? Aceasta este întrebarea care și-o pun mulți împătimiți ai horoscopului zilnic, mai ales în aceste zile.

În ultimii ani, horoscopul zilnic a fost un tabiet obligatoriu al zilei, o pauză pentru reflecție sau un moment de introspecție. Judecând după predicțiile marilor astrologi ai planetei, se pare că Pandemia nu a fost vizibilă în astre sau nu au știut astrologii s-o… descifreze.

Capricornii, de exemplu, au fost sfătuiți ca în luna aprilie “să nu refuze întâlnirile sociale, să se întâlnească cu cât mai mulți oameni, și să devină din ce în ce mai populari…”

Scorpionii luna viitoare trebuie să “participe obligatoriu la o reuniune care le va aduce mari satisfacții profesionale, iar gemenii își fac noi prieteni și își măresc aria cunoștințelor.”

Cât despre planurile de călătorie ale Berbecilor care pendulează între o vară exotică sau o aventură gen globetrotter, nu e cazul să intrăm în detalii când în majoritatea țărilor s-a instaurat Starea de Urgență.

Când Organizația Mondială a Sănătății a declarat pe data de 11 martie PANDEMIE , astrologii s-au trezit din letargie și au găsit în astre explicația: Saturn s-a aliniat cu Pluto, un eveniment astral care are loc o dată la 500 de ani cu consecințe catastrofale asupra lumii.

Ce urmează? întrebăm noi. O nouă eră, spun specialiștii în astrologie. O transformare totală. Urmează apariția unei lumi noi, bazată pe alte criterii, cu noi structuri politice, sociale, financiare și corporatiste. Umanitatea va face un salt uriaș, iar anumite structuri ale vieții noastre se vor prăbuși pentru a face loc unui segment nou. Se vor schimba tipare și sisteme de gândire, se vor crea premisele unei vieți așa cum nimeni nu anticipase.

Foto: Shutterstock

Citeste și:

Testul Szondi: Alege o imagine și noi îți vom spune ce secrete cumplite ascunzi

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop